Lee Cooper Horloges

Lee Cooper horloges

Een Brits bedrijf heeft in 1908 een bedrijf opgericht Denim van Lee Cooper. Dit bestond uit jeans en andere kleding. Het merk was al vrij snel erg geliefd in het land. Nadat Lee Cooper meer dan 800 verkooppunten had rond de wereld breidde het merk zich al snel uit. Sinds 1908 breidde Lee Cooper zijn verrichtingen uit die met succes, levenstijl aanbiedt. Hiermee konden ze het totaal van Lee Cooper voltooien.

De Collectie

De collectie bestaat uit meer dan 80 modellen. Het zijn voornamelijk sportieve horloges voor man en vrouw. De modellen heb je in verschillende uitvoeringen zoals goudkleur, zilverkleur en rosekleur. De collectie heeft ook vrolijke kleuren. De collectie is gebaseerd op een populair en succesvol design. Ze hebben er nog hun eigen fantasieën ingegooid en zo kregen ze de collectie die er nu is. De horloges zijn gemaakt van stevig anti-allergeen veroorzakend roestvrij staal. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Dit betekend dat je er mee kunt zwemmen. De meeste modellen hebben een rubberen band of een roestvrij stalen band. Er zijn ook modellen met een leren band. Deze banden zijn dan vaak water-resistant. In 2004 werd het merk Lee Cooper pas echt bekend. In dit jaar werd het merk een groot succes. In 2010 werden de horloges voor het eerst wereldwijd bekend gemaakt op de beurs in Basel. Het merk werd toen gelijk opgenomen in twintig verschillende landen.

De Modellen

 • NRG collectie. Deze collectie is bedoeld voor heren. Dit zijn horloges die een leren, rubberen of metalen band hebben. Ze zijn 10 ATM waterdicht. De kast heeft een diameter van 46x10 mm. Het horloge is een chronograaf.
 • Spirit collectie. Deze collectie is bedoeld voor heren. Dit zijn horloges die een leren, rubberen of metalen band hebben. Ze zijn 10 ATM waterdicht. De kast heeft een diameter van 48x11 mm. Het horloge is een chronograaf.
 • Toros collectie. Deze collectie is bedoeld voor heren. Dit zijn horloges die een rubberen band hebben. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Het horloge is een chronograaf.
 • Tronix collectie. Deze horloges zijn bedoeld voor heren. Dit zijn horloges die een metalen of rubberen band hebben. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Het horloge is een chronograaf.
 • BLV collectie. Deze collectie is bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een leren of metalen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Je kan kiezen voor een goudkleur of een zilverkleur. Daarnaast kan je ook kiezen of je steentjes wilt in de rand rondom de kast. Het horloge is een chronograaf.
 • Excite collectie. Deze collectie is bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een leren, metalen, of rubberen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Het horloge is een chronograaf.
 • VIVID collectie. Deze collectie is bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een leren of metalen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. Deze horloges zijn te verkrijgen in goudkleur, zilverkleur en in rosé. Het horloge is een chronograaf.
 • Desire collectie. Deze collectie is bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een leren of een metalen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. De horloges zijn verkrijgbaar in goudkleur, zilverkleur en rosé. Het horloge is een chronograaf.
 • Spark collectie. Deze horloges zijn bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een metalen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. De horloges zijn verkrijgbaar in goudkleur, zilverkleur en rose. Het horloge is een chronograaf.
 • Muse collectie. Deze horloges zijn bedoeld voor dames. Dit zijn horloges met een metalen band of een Ceramieke band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. De horloges zijn verkrijgbaar in zilverkleur, goudkleur en rosé. Het horloge is een chronograaf. Het horloge heeft een diameter van 38x9 mm.
 • Submariner C1 collectie. Deze horloges zijn bedoeld voor heren. Dit zijn horloges met een leren, rubberen of metalen band. De horloges zijn 10 ATM waterdicht. De horloges hebben een diameter van 47x11 mm.