Welke sieraden zijn mode in 2012

Welke sieraden zijn trendy in 2012?

Zoveel verschillende soorten sieraden! Je weet als consument niet meer wat je moet kiezen. Mijn advies is om te dragen wat bij je past. Immers alles kan en alles mag, sieraden mogen opvallend zijn.

Wat brengt 2012?

Even stilstaan bij de sieradentrends van najaar 2011/2012. Bij veel celebrities zie je opvallende sieraden, veel bling bling, sieraden met brons- en goudkleurige elementen. Ook sieraden met zwarte en witte elementen zijn weer in trek.

Dieren uit het bos

De uilen zijn helemaal in! Kettingen met uilen in verschillende maten en kleuren, armbanden met uilen en uil oorbellen zijn de trend van het najaar 2011/2012. De kleuren van kettingen variëren van goud en zilver tot brons. Behalve uilen zijn ook vogels en herten een modesymbool.

Bedelarmbanden en bedelkettingen

Armbanden en kettingen met verschillende bedels zoals sleutels, hartjes, blaadjes en andere leuke symbolen. Er zijn van verschillende merken losse armbanden en kettingen te koop waarbij je zelf de bedels kunt sparen. Deze bedels kun je dan qua kleur en stijl zelf combineren bij de outfit die je die dag aan hebt. Deze losse bedels zijn vaak erg prijzig, maar tegenwoordig zijn er gelukkig goedkopere alternatieven die zeker zo mooi zijn! Behalve dat je de bedels kunt sparen, zijn er ook kant- en klare bedelarmbanden en bedelkettingen. Kijk dus even rond voordat je aan je bedelverzameling begint.

Shamballa armbanden

Deze armbanden zijn een van de laatste trends in de mode sieraden. Shamballa komt uit de Tibetaanse Boedhisten traditie en heeft als betekenis het mystieke koninkrijk van rust en spirituele vrede. Kies dus altijd een shamballa armband die qua kleur en uitstraling bij je gevoel past. Een lastige opgave, gelukkig zijn ze in veel soorten en kleuren verkrijgbaar.

Als je kiest voor een shamballa armband ben je niet alleen, zelfs Jay-z, Beyoncé en Chris Brown zijn met zo’n armband gespot!

Vriendschapsarmbandjes

Vroeger maakten wij de vriendschapsarmbandjes zelf en gaven wij ze cadeau aan elkaar. Toen waren deze armbandjes helemaal in, tegenwoordig zijn ze super trendy! Nu hoef je de armbandjes niet meer zelf te maken, je kunt deze armbandjes kant en klaar kopen van veel verschillende designers. De armbandjes zijn te verkrijgen met alleen touw of er zijn kraaltjes in verwerkt.

Lange kettingen met grote hangers

Hangers zijn er in verschillende soorten namelijk harten, dieren uit het bos, kruizen, medaillons die open gemaakt kunnen worden en nog veel meer. Subtiel is niet meer van deze tijd, een ketting mag gezien worden.

Horlogekettingen

Heb je de film Alice in Wonderland gezien? Hier is de trend van horlogekettingen begonnen.

De kettingen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook deze kettingen zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, brons en zilver. Uiteraard komt de uil hier ook weer om de hoek kijken. Ook de jaren 50 horloge kettingen zijn trendy. Deze klokjes hebben een afbeelding van bijvoorbeeld Marilyn Monroe en Audrey Hepburn. Bij sommige klokken kun je zelf een foto in de hanger plaatsen waardoor je jouw sieraad helemaal personaliseert.

Conclusie

Kortom: Voor ieder wat wils, kies wat je mooi vindt! Bij de volgende webwinkel zijn de meeste van de bovenstaande trends te vinden bij lucenta