Taga fiets en Taga buggy review

Fietsen en kinderzitjes

Veel ouders gebruiken een kinderzitje aan de voorkant op de fiets, zodra hun kindje goed zelfstandig kunnen zitten, Na verloop van tijd ‘verhuist’ het kindje naar de bagagedrager om daar in een groter zitje te kunnen.

Het is heel simpel. Een kindje wordt in een kinderzitje geplaatst, de vader of moeder neemt plaats op de fiets en op de plaats van bestemming wordt het kindje er weer afgehaald. Vader of moeder kan nu even de stad in of iets dergelijks.

De fiets wordt, met kinderzitje en al, op slot gezet en het kindje wordt op de arm genomen. Taga Bikes heeft hierover nagedacht. Zou het niet veel handiger zijn om een fiets makkelijk mee te kunnen nemen, inclusief kinderzitje? Geen gezeur met buggy’s die vast gemaakt moeten worden, geen gedoe met het voortdurend in en uit klappen van de buggy en je zoon of dochter kan blijven zitten waar hij zit. Taga introduceert… de fiets en buggy in één.

Taga fiets en buggy

De Taga is een multifunctionele fiets. In enkele seconden is de fiets om te vormen tot een buggy en daardoor kan je er werkelijk alle kanten mee op! Binnen 20 seconden wordt de fiets omgezet, zodat moeder (of vader) en kind snel en makkelijk hun weg kunnen vervolgen. Als je een beetje ervaring hebt met rijden met een bakfiets, is de Taga erg gemakkelijk om mee te fietsen. Als je geen ervaring hebt met een bakfiets is het handig om even te oefenen met de Taga, maar als je eenmaal gewend bent, wil je niets anders meer. Als u op uw gewenste locatie aankomt bent u met een paar handelingen klaar. Uw kindje kan gewoon blijven zitten. Zo bent u het ene moment nog aan het fietsen en het volgende moment loopt u achter de buggy. De Taga is geschikt voor kinderen van 5 tot 25 kilo en gaat daarom jaren lang mee. De Taga is gemaakt van aluminium en daarom makkelijk voort te duwen als buggy. Uw kindje(s) zit in een soort kleine bakfiets, lekker op een stoeltje en uiteraard is er een regenhoes verkrijgbaar. De afmeting van de fiets is in totaal 73 x 120 centimeter. Al met al is deze fiets een mooi resultaat waar menig http://www.mk-group.com/nl/transport/mechatronica.html@@mechatronica techneut jaloers op is!

Kleuren Taga

De Taga is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Aluminium met zilver frame en rood stoeltje
  • Aluminium met zilver frame en groen stoeltje
  • Aluminium met zilver frame en blauw stoeltje
  • Aluminium met zilver frame en oranje stoeltje

Extra leverbaar

U kunt bij uw Taga de volgende accessoires los bestellen:

  • Extra zitje voor een tweede kind
  • Maxi-Cosi Adaptor
  • Regenhoes
  • Houten tweezitter
  • Set spatborden

Met deze extra's is uw fiets nog completer.

Waar te koop?

De Taga is verkrijgbaar bij enkele babyzaken, maar ook bij de grotere fietsenhandel. De ideale papa of mama fiets is niet goedkoop (adviesprijs €1750,-), maar dan heeft u niet alleen handige, veilige en leuke fiets, u heeft ook direct een buggy. Bovendien kan u jaren met de Taga doen, wel totdat uw kindje zeven jaar oud is. Een goede investering dus. Bovendien is fietsen gezond en, in plaats van auto rijden, goed voor het milieu.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden