Deryan Bike A Way kinder fietsstoeltje review

Het bedrijf Deryan

Het bedrijf Deryan is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van allerlei nieuwe producten. Dit doet Deryan in opdracht voor andere bedrijven, maar indien het noodzakelijk is brengen ze de nieuwe producten ook zelf op de markt.

Deryan is voortdurend op zoek naar ondernemers die iets nieuws willen of een nieuw product hebben en het in het buitenland op de markt willen brengen. Bij Deryan wordt dus een product op de tekentafel of computer geboren en begeleid tot het kant en klaar in de winkel ligt.

Een groot succes dat het bedrijf Deryan de laatste jaren heeft geboekt, is de Bike-A-Way. De Bike –A-Way is een fietsvoetenzak voor fietsstoeltjes. Door dit prachtige product blijven kleine kinderen die achter of voorop de fiets in een fietsstoeltje zitten, lekker warm.

Het succes van Deryan

Doordat het bedrijf Deryan vooral in de babybranche actief is en daar veel kennis van heeft opgebouwd, is het idee geboren om kleine kinderen op een prettiger en vooral warme manier in hun fietsstoeltje te laten vervoeren. Hiervoor wordt er over de hele wereld gereisd, opzoek naar de ideale fabrikanten en materialen om een perfect product tot stand te kunnen brengen. Inmiddels zijn er vele mensen die de afgelopen jaren een Deryan Bike-A-Way voor in het fietstoeltje hebben aangeschaft en dol enthousiast zijn. De positieve berichten van gebruikers blijven maar binnen stromen en steeds vaker wordt de vraag gesteld of er een opvolging komt voor de kleuter. Tenslotte worden kleuters ook veelal in een fietsstoeltje vervoerd en ook zij hebben last van koude benen en voeten.

Waarom een Deryan in het fietsstoeltje

Met het wisselende weertype in Nederland, is het niet altijd een pretje om met de fiets te gaan. Indien uw kind dan ook nog koud en nat wordt en hierdoor vervelend begint te worden, is het helemaal niet leuk meer. Met een Deryan Bike-A-Way, heeft u een voeten zak passend voor ieder fietsstoeltje, waarin uw kind niet alleen warme benen en voeten heeft, maar vooral ook droog blijft. Door een Deryan aan te schaffen, bezorgt u zichzelf en uw kind dus minder stress en wordt samen fietsen weer een genot.

Welke eigenschappen heeft de Bike-A-Way

  • De Deryan Bike-A-Way is eenvoudig te bevestigen en past in ieder fietsstoeltje.
  • Indien uw kind met een Deryan Bike-A-Way in het fietsstoeltje zit, kunnen de veiligheidsriemen normaal worden vastgezet.
  • De Daryan Bike-A-Way heeft een warm gevoerde binnenkant en de buitenkant is waterafstotend. Aan de achterkant bevindt zich een opgerolde poncho voor eventuele regen of sneeuwbuien.
  • U kunt uw kind eenvoudig in en uit de Bike-A-Way en het fiets stoeltje halen..
  • De Deryan Bike-A-Way is gemakkelijk van de fietsstoel af te halen. U kunt de poncho eventueel over de Bike-A-Way heen rollen zodat hij van binnen niet nat wordt.

Waar koop ik een Deryan

Bij veel fietsspeciaalzaken en babyhuizen zijn Deryan fietsvoetzakken te koop. De prijzen zullen gemiddeld tussen de € 30 en € 40 liggen. Op het internet heeft u echter ook tal van mogelijkheden om een Deryan Bike-A-Way te kopen. Voor een nieuwe Deryan zal de prijs op het internet niet veel verschillen. Het enige gemak dat u dan heeft, is dat u de mogelijkheid heeft om hem thuis te laten bezorgen. Er worden echter ook tal van Deryans tweede hands aangeboden, controleer dan of alles correct is en de veiligheid van uw kind niet op het spel komt te staan.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden