Hoe moet je flirten

Inleiding

Flirten , wat is het en hoe doe je het??

Een mooi verhaal ophouden of de juiste openingzinnen is niet per se de enige vorm van flirten. Flirten is het op een speciale manier communiceren tussen 2 mensen. Dit kan lichamelijk zijn , sprekend maar zelfs als je elkaar niet ziet kan je flirten.

Stappen

Als je iemand ziet waarmee je flirten wil dan gaat dit haast al automatisch. Te zenuwachtig? Bedenk dan goed dat als je het niet probeert je ook niet zal flirten , gewoon doen dus!!! Lachen naar diegene is wat in ieder geval zal helpen , kom niet te bang over en doe het gewoon. Niet getreurd, sneller een flirt!!

Als je eenmaal met degene praat , kom dan niet te zelfverzekerd over.Je kan de ander daarmee afschrikken. Wees natuurlijk gewoon jezelf. Verzin geen dingen die er niet zijn en maak het niet mooier dan het is. Maar laat jezelf altijd van je beste kant zien. Let op je lichaamshouding en natuurlijk ook op die van een ander, het kan best zijn dat iemand met je flirt en jij het niet ziet.

Kijkt diegene vaak naar je , lacht hij of zij veel naar je ??Dit zijn allemaal voorbeelden waar een goede flirt mee beginnen kan.

Tips

Succes

Handige links

Add Your Content Here