Moet een openingszin origineel zijn

Er zijn veel mannen die niet precies weten wat zij moeten zeggen, wanneer zij een leuke vrouw op straat willen aanspreken. Zij zijn vaak op zoek naar de "juiste" openingszin, die liefst zo grappig en origineel als mogelijk is. Maar is een originele openingszin nou altijd beter dan een simpel "hoi" of "hallo"?

De zogenaamde magische werking van een originele openingszin

Veel mannen denken dat een originele openingszin een magische werking heeft. Dat je de vrouw als het ware met één enkele zin kunt versieren. Maar wanneer we dit rationeel bekijken, dan is dit niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek of het verkopen van een huis. Heb je daar ooit een enkele zin nodig gehad om een succesvolle deal te krijgen?

Mannen die beweren dat er magische openingszinnen zijn waarmee een vrouw gemakkelijk te verleiden is, hebben er geen besef van hoe je een vrouw op de juiste manier benadert. Het is namelijk niet de openingszin die effect heeft, maar jouw hele houding en jouw benadering als geheel. Ze wil weten wie jij bent. Ze wil weten of jij ook echt partnermateriaal bent.

De meest afgezaagde openingszinnen

De volgende openingszinnen worden als het meest afgezaagd beschouwd:

  • "Ken ik jou niet ergens van?"
  • "Geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog een keer langslopen?"
  • "Deed het pijn toen je uit de hemel viel?"

Wie dit soort openingszinnen gebruikt, gooit zijn eigen ruiten in. Iedereen weet dat dit soort openingszinnen uit een boekje of van een website komen. Wanneer je dus deze zinnen gebruikt, komt het niet natuurlijk over.

En een leuke vrouw houdt er niet van als iemand haar niet op een natuurlijke manier benadert of wanneer het meteen duidelijk is wanneer iemand haar probeert te versieren. Voor vrouwen ontstaan relaties op een natuurlijke manier. Pas je benadering dus ook hierop aan.

De natuurlijke benadering bij een mooie vrouw

Het doel van de openingszin is een gesprek aanknopen met die leuke vrouw. Wanneer jij probeert een speciale openingszin te bedenken, dan ben je niet bezig met een natuurlijk contact met die vrouw. Om een leuk contact op te bouwen moet er een vertrouwensband ontstaan.

Benader de vrouw zodanig dat je haar vertelt waarom je haar aanspreekt. Ze vraagt zich namelijk af wat je van haar wilt en hoelang je gaat blijven. Het is daarom belangrijk dat je haar direct en eerlijk vertelt waarom je haar aanspreekt. Het is een slechte gewoonte om daarbij haar lichaam te noemen. Zeg bijvoorbeeld dat je haar aanspreekt om haar aparte kledingkeuze of dat je haar oorbellen leuk vindt. Vrouwen gebruiken hun kleding of sieraden namelijk vaak onbewust om anderen een manier te geven om ze aan te spreken. En dit is vooral het geval wanneer ze single is.

Omdat de vrouw een sociaal wezen is, is het ontmoeten van nieuwe mensen voor haar dagelijkse kost. Tussen de mensen die ze ontmoet zitten potentiële partners. Maar ze wil deze man wel graag eerst leren kennen. Een natuurlijke benadering is daarom van belang.