Dring jezelf niet op tijdens het aanspreken van een vrouw

Eén van de grootste fouten die mannen kunnen maken wanneer zij een leuke vrouw aanspreken op straat of in de kroeg, is dat zij bij haar de indruk van opdringerigheid achterlaten. Wanneer een man een vrouw aanspreekt, vraag de vrouw zich twee dingen af: "wat wil deze man van mij?" en "hoelang gaat deze man blijven?". Om succes te hebben en een leuk gesprek met haar te krijgen, is het belangrijk dat je deze vragen binnen de eerste minuten van het gesprek al beantwoordt. Hierdoor zal ze zich meer op haar gemak voelen.

Wat wil deze man van mij en hoelang gaat hij blijven?

Een gemiddelde aantrekkelijke vrouw wordt dagelijks benaderd door allerlei mannen. Veel van deze mannen zeggen en vragen haar dezelfde dingen. Nu moet je je voorstellen dat je iedere dag wordt gebeld door telefonische verkopers die allemaal hetzelfde verhaal ophangen. Allemaal proberen ze op dezelfde manier een product te verkopen. Na een tijdje heb je het verhaal voor je gevoel al gehoord, nog voordat je de telefoon hebt opgenomen. Wanneer een aantrekkelijke vrouw regelmatig wordt benaderd door mannen die haar willen versieren, dan zal ze na een tijdje ook van te voren allerlei gedachten hebben over de volgende man die haar aanspreekt. En dus ook over jou! Omdat ze al zo vaak is benaderd door mannen, vraagt ze zichzelf af wat jij van haar wilt en hoelang jij gaat blijven.

Wat wil deze man van mij?

De meeste mannen knopen een gesprekje met een vrouw aan door allerlei vragen te stellen. Meestal gaat dit over allerlei saaie dingen. Werk, opleiding, woonsituatie. Dergelijke gesprekken leiden meestal nergens heen. Wanneer jij bezig bent met het voeren van een kruisverhoor, dan zal zij zich zeker gaan afvragen wat jij van haar wilt en wanneer je weer weg zult gaan.

Om de vraag wat jij van haar wilt te beantwoorden, zul je eigenlijk het ijs moeten breken door te zeggen waarom jij haar aanspreekt. Dat kan een apart sieraard zijn, of de manier waarop zij haar haar heeft. Of haar aparte kledingstijl. Zeg niet dat je haar aanspreekt om haar lichaam. Ze zal dan denken dat jij de volgende bent die alleen maar op een one-night stand uit is. Gebruik dus bij voorkeur een kledingstuk of sieraad dat ze draagt. Ze zal het waarderen dat jij haar opmerkt. Ze heeft dit immers onbewust gedaan voor JOU!

Hoelang gaat deze man blijven?

Ongeacht of ze wel of geen interesse in je heeft, ze gaat zich op een gegeven moment afvragen wanneer je haar weer alleen laat. Enerzijds kan het zijn dat je saaie gespreksonderwerpen aanhaalt. Ze vindt het gesprek dan gewoon niet interessant. Anderzijds kan ze je wel interessant vinden, maar kan ze na verloop van tijd het gevoel krijgen dat je te snel gaat. Tijd voor een pauze.

Wat je kunt doen om haar het gevoel te geven dat je niet de hele avond blijft plakken, is in het begin van het gesprek zeggen dat je op weg was naar wat vrienden, maar dat je haar opmerkte. Je geeft dan eigenlijk de indruk onderweg te zijn, terwijl je toch de moeite neemt haar aan te spreken. Met dit uitgangspunt is het dus eigenlijk een speciaal moment voor haar. Je bent geen jongen die puur uit is om vrouwen te versieren. Nee, jij spreekt haar TOEVALLIG aan.

Wanneer het gesprek leuk is en ze heeft interesse, dan is het handig om even een pauze te nemen na verloop van tijd. Enerzijds omdat het belangrijk is ook je eigen vrienden aandacht te geven en niet alleen die spetter van een vrouw. Maar ook omdat je haar na verloop van tijd mogelijk het gevoel geeft om te snel te gaan. En vrouwen willen niet snel verleid worden. Blijf dus een paar minuten weg en kom dan pas weer bij haar terug.