Een vrouw aanspreken op straat

Hoe vaak heb je het niet gehad? Je ziet een leuke vrouw lopen op straat en zou haar graag iets beter willen leren kennen. Maar net op het moment dat je haar wilt aanspreken, klap je dicht en weet je niet wat je moet zeggen. Herkenbaar? Dan heeft dit artikel vast een aantal hele goede tips voor je!

Er zijn veel mannen die een beetje zenuwachtig worden bij het idee van het aanspreken van een leuke vrouw op straat. Toch hoeft het aanspreken van een leuke vrouw niet zo moeilijk te zijn als veel van deze mannen denken. Met de juiste houding blijkt het aanspreken van leuke vrouwen op straat juist heel gemakkelijk en leuk te zijn. Voor de man zelf, maar ook voor de vrouw!

De juiste gedachte bij het aanspreken van een vrouw op straat

De zenuwen bij een man die een mooie vrouw aanspreekt worden veroorzaakt door het feit dat deze man het aanspreken van deze vrouw ziet als een handeling waar zijn hele leven vanaf hangt. In plaats van te kijken naar de verrijking die het leren kennen van deze vrouw hem kan geven, kijkt hij naar wat er allemaal fout kan gaan.

Zo is er bijvoorbeeld de angst voor afwijzing. Wat zal ze wel niet van mij denken? Wat als ze mij niet aantrekkelijk vindt? Allerlei onzekerheden komen naar boven. Deze angst is een typisch voorbeeld van hoe deze gedachten blokkeren dat je de vrouw leert kennen. In plaats van haar aan te spreken, besluit je het niet te doen en vervolgens sla je jezelf voor het hoofd. Je zegt tegen jezelf dat je een sukkel bent en denkt dat je nooit een leuke vrouw kunt vinden.

Bovenstaande gedachten zijn niet de juiste gedachten bij het aanspreken van een vrouw. De insteek moet zijn dat jij haar zag lopen en dat jij gaat kijken of je haar daadwerkelijk leuk vindt. Misschien is ze uiteindelijk toch niet zo leuk? Dan hoef je in ieder geval achteraf geen spijt te hebben dat je haar niet hebt aangesproken. Maar of zij ook echt leuk is, kun je alleen maar weten wanneer je haar daadwerkelijk aangesproken hebt. Laat dit jouw grondgedachte zijn.

Wat zeg je tegen de vrouw?

Ook weten veel mannen niet wat zij tegen een vrouw moeten zeggen. Zij zoeken als het ware de "juiste" openingszin. Het punt is dat deze juiste openingszin niet bestaat. In feite kun je alles tegen een vrouw zeggen, zolang je maar duidelijk laat merken waarom je haar aanspreekt. Zeg dat je haar een leuke uitstraling vindt hebben. Wanneer zij een aparte kledingstijl heeft of aparte oorbellen draagt, dan kun je hier een opmerking over maken. Het is af te raden om haar lichaam hierbij te noemen. Ze kan dan namelijk snel het idee krijgen dat het jou alleen maar om de seks te doen is.

Nodig haar uit om een drankje te doen. Zo kun je elkaar beter leren kennen. Onthoud altijd dat een date een vrijblijvend iets is, en dat je allebei weg kunt wanneer er toch geen klik is.