Vrouwen verleiden - De leiding nemen

Veel mannen zullen het volgende probleem herkennen. Je hebt er een aantal dates opzitten met een bepaalde vrouw en jij vindt haar wel leuk. Echter krijg jij steeds meer het idee dat zij jou als zomaar een vriend ziet en niet als potentiële liefdespartner. Waarschijnlijk heb jij dan niet genoeg de leiding genomen. De leiding, zeg je? Ja, lees de tips uit dit artikel maar eens.

Een man die de leiding neemt is aantrekkelijk voor vrouwen

Vrouwen vallen op een man die de leiding neemt. Een man die het hele proces van elkaar beter leren kennen aanstuurt. Een man die initiatief neemt. Neem je die niet genoeg, dan zal zij jou op den duur als zomaar een vriend zien, omdat je geen spanning hebt opgebouwd door geen leiding te nemen. Want zeg nu zelf, maak jij je er nooit schuldig aan haar op een voetstuk te plaatsen, en je eigen wensen in feite weg te cijferen? Dit gedrag ligt in feite aan de basis waarom zij jou als een aardige vriend ziet, maar niet als liefdespartner.

De leiding nemen door haar niet naar de mond te praten

Wanneer jij haar op een voetstuk plaatst, neem je niet genoeg de leiding. Je praat haar dan in feite naar de mond. Je ziet vaak mannen alleen maar ja-knikken tijdens een date. Zelfs wanneer zij een bepaalde mening niet met haar delen. Wanneer jij je ook schuldig maakt aan dit gedrag, zorg dan dat je hiermee stopt. Een man die alleen maar in een goed boekje bij haar probeert te komen, is voor een vrouw niet aantrekkelijk. Wanneer jij dus een mening niet deelt met haar, meld dit dan aan haar en praat erover. Dit is voor haar veel interessanter dan iemand die alleen maar ja knikt op alles wat zij zegt.

Jij bent een man met een eigen leven en een eigen agenda

Wanneer jij een man bent met een eigen leven en een eigen agenda, dan is dat voor een vrouw aantrekkelijk. Hoe vaak zie je niet gebeuren dat een man alles maar aan te kant schuift voor een bepaalde vrouw, zodra hij de mogelijkheid krijgt om haar te ontmoeten? Echter komt die man tegelijkertijd bij haar over alsof hij zelf in zijn leven niets onderneemt. Hij heeft immers altijd tijd en dus altijd een lege agenda! Zorg er dus voor dat jij ook zelf dingen te doen hebt in je leven en plan je dates daaromheen.

Vraag niet, maar stel dingen voor

In plaats van steeds aan haar te vragen of ze iets wel wil, kun je het beter voorstellen. Wanneer je steeds iets vraagt, dan lijkt het alsof je haar goedkeuring aan het zoeken bent. Wanneer je iets voorstelt, dan geef jij de indruk van initiatiefnemer. Moeilijk? Welnee! Zie de onderstaande voorbeelden maar eens om te ontdekken hoe je van een vraag een voorstel maakt.

  • "Mag ik je telefoonnummer?" wordt: "Laten wij telefoonnummers uitwisselen"
  • "Heb je zin om met mij iets te drinken?" wordt: "Laten wij samen een drankje gaan doen"

Op deze manier kun je eigenlijk iedere vraag verpakken in een voorstel.