Vrouwen verleiden - Aantrekkingskracht creëren

Een groot percentage van de mannen zal het vast herkennen. Je bent nu een geruime tijd aan het daten met een bepaalde vrouw die jij wel ziet zitten, maar het begint er meer en meer op te lijken dat zij jou meer als zomaar een vriend ziet dan als potentiële liefdespartner. In dat geval heb je waarschijnlijk niet genoeg aantrekkingskracht gecreëerd. Dit artikel geeft je tips om je aantrekkingskracht op vrouwen te vergroten.

Aantrekkingskracht creëren met je passies

Stel jezelf twee verschillende mannen voor die op een date zijn met een vrouw. De eerste man, Hans, vertelt aan de vrouw dat hij zijn kantoorbaan maar een sleur vindt. Hij heeft geen plezier in wat hij doet, en hoopt daarom zijn geluk te vinden in de vrouw. De tweede man, Fred, vertelt vol passie over zijn hobby's. Hij heeft zijn doelen duidelijk voor ogen. Een vrouw kan een aanvulling zijn op zijn leven, maar zij zal nooit zijn passies kunnen vervangen. Denk even na over welke van deze twee datende mannen de meeste aantrekkingskracht op de vrouw heeft.

Omdat de tweede man, Fred, beter in het leven staat dan Hans, zal hij meer aantrekkingskracht creëren op de date. Hij doet wat hij wil en praat daar met plezier over, in tegenstelling tot Hans. Praat dus met een vrouw over je passies en vraag haar wat haar passies zijn. Zo zal zij de dingen die zij leuk vindt in het leven, koppelen aan jou.

Aantrekkingskracht creëren met je spontaniteit

Veel mannen die niet spontaan genoeg zijn, belanden bij een vrouw in haar vriendenzone. Voor een vrouw is er een duidelijk verschil tussen zomaar een vriend (vriendenzone) en een liefdespartner. De meeste vrouwen zoeken een man die spontaan is en het voortouw durft te nemen. Een man die het initiatief neemt straalt zelfvertrouwen uit en durft afgewezen te worden. Dit is aantrekkelijk. Als je dus iets wilt voorstellen, ga dan niet zitten wachten op het "juiste moment". Dit juiste moment gaat nooit komen en is alleen maar een vorm van uitstellen omdat je bang bent voor afwijzing. Als je iets wilt voorstellen, doe dit dan meteen op het moment dat je er aan denkt. Hoewel dat misschien niet gemakkelijk is als je verlegen bent, zul je het toch moeten doen wanneer je een liefdesrelatie met haar wilt hebben.

Aantrekkingskracht creëren door niet over je problemen te praten

Wellicht denk je dat het praten over elkaars problemen jullie band zal vergroten, maar eigenlijk gebruik je elkaar op dat moment als een schouder om uit te huilen. En dat doen mensen die elkaars beste vriend zijn. Het is niet iets wat je in de beginfase bij een potentiële liefdespartner moet doen. Ze zal je misschien eerlijk vinden, maar zeker niet aantrekkelijk. Op een gegeven moment kun je best een zwakheid van jezelf tonen, maar weid daar verder niet over uit. Het is belangrijk dat jullie samen een plezierige tijd beleven. Zelf zul je namelijk ook niet willen dat een vrouw die je nog maar net kent, al haar problemen op tafel gooit.