Wat voor vakantie en vakantieverblijf wilt u

Lekker op vakantie met mooie aanbiedingen van vakantieveiling in 2020 en 2021

Wat_voor_vakantie_en_vakantieverblijf_wilt_u-IntroPlaatje.jpg

Dat we graag op vakantie en op reis gaan, is zo goed als zeker. Sommige mensen hebben daarbij hun vaste vakantie plek, maar een beetje variatie in de reis is toch ook wel heel aantrekkelijk. Daarom loop ik een aantal mogelijkheden van verblijf na. Hoe luxe moet uw vakantie zijn. Er is immers volop keuze. Wat wilt u. Last minute boeken voor een cruise, bungalow, backpack. Noem maar op. De mogelijkheden voor snel een fijne vakantie zijn legio. Denk eens aan een vakantieveiling.

Centerparcs voor een vakantie in een bungalow

Een bungalow vakantie kan in een bungalowpark of lekker afgelegen in een chalet. Centerparcs komt dan al snel als naam naar boven. Deze vakantie biedt ook veel vrijheid. Verwacht u veel familie op bezoek, kies dan een wat groter verblijf. Het voordeel van een bungalowpark is dat er vaak een recreatie team aanwezig en een afzonderlijk programma voor de kinderen. Nadeel is wel dat u nogal wat bagage mee moet nemen en het schoon moet achterlaten. Een autovakantie is hierbij de eenvoudigste oplossing.

De cruise

Vakantie houden op een cruise is wel de ultieme vorm van ontspanning en lekker lui genieten van het leven. Alles is in de prijs inbegrepen: de maaltijden, de snacks tussendoor, de hut accommodatie, de meeste activiteiten, het entertainment. Ontspanning op het water, in prachtige oorden komen of er langs varen. Een cruise vakantie als compleet pakket is een weldaad voor de mens, maar helaas vaak niet voor iedereen weggelegd vanwege de prijs of omdat de cruise al is volgeboekt. Toch moet u het eens een keertje proberen, want u vergeet het nooit meer

Een hotel vakantie

Het gemak dient de mens, als u kiest voor een hotel vakantie. Met een hotel vakantie kunt u ervoor zorgen dat bijna alles voor u wordt geregeld. Zelfs de huurauto. Een hotel vakantie is vaak een lekkere luie vakantie: geen kamer schoon te houden, lekker eten inbegrepen en een mooi zwembad naast de deur. Eigenlijk hebt u alles bij de hand, zonder dat u veel bagage hoeft mee te nemen. Voor velen is een hotel vakantie dan ook de ideale vakantie.

Een backpack vakantie

Wie in alle vrijheid op vakantie wil gaan en toch in een accommodatie wil kunnen slapen en niet in de natuur, kiest voor een backpack vakantie. Veel jongeren kiezen voor het back packen: rondtrekken met een rugzak, hier en daar wat bij verdienen om het betaalbaar te houden en vooral ontzettend veel van het land en de bevolking zien. Genieten in alle vrijheid.

Vakantie met de caravan

Of u gaat met uw eigen caravan of u huurt er een. Huren kan ook ter plaatse. Wie een grotere caravan wil, kiest voor een stacaravan op een camping. Vele Nederlanders zouden echt niet anders willen. De caravan vakantie gaat meestal samen met een geboekte autovakantie.

Vakantie met de tent

Een tent vakantie is en goedkoper en beidt veel vrijheid. Een tent opzetten kan per slot van rekening bijna overal. Of u nu met de auto gaat, te voet of met de fiets. Het is heel leuk om te doen, maar dan moet het weer wel een beetje mee zitten.

Slot vakantie en vakantieverblijf

Aan u de keuze. Of het nu een cruise wordt, een attractiepark, bungalowpark of een mooie villa ergens: Een fijne vakantie toegewenst. Gelukkig zijn er talloze last minute aanbiedingen waarmee u uw voordeel kunt doen.