Camping le Brasilia in Canet Plage

Inleiding

Vakantie in Canet Plage , op camping le Brasilia. Aan de voet van de Pyreneeën in Zuid Frankrijk, Ligt Canet en Roussillon met in Canet Plage de 4 sterrencamping le Brasilia. Le Brasilia is een prachtige camping en ligt in een mooi pijnbomenbos direct aan een zandstrand. Ben je op zoek naar een park waar alles keurig is geregeld, waar veel te doen is en waar jong en oud zich niet hoeven te vervelen, en een camping direct aan het strand, dan is le Brasilia zeker iets voor jou.

Wat is er te doen

Kinderclub Er is een actief animatieteam die dagelijks verschillende activiteiten organiseert. De kinderen kunnen verven, kleuren, meedoen aan strandspelletjes en sportactiviteiten en spoorzoeken. Vanaf 20.30 uur is er iedere avond (in het hoofdseizoen) minidisco waar alle kleintjes van de camping zijn te vinden. Sport

Voor kinderen vanaf 8 jaar worden iedere dag verschillende sporttoernooien georganiseerd. Hierbij kun je denken aan voetbal, basketbal, jeu de boules, hockey, en tennis. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen onder begeleiding boogschieten. Fitnessen kun je ook op deze camping, er is een fitnessruimte met cardioapparatuur. Avond

Iedere avond, na de minidisco, is er een avondvoorstelling met muziek, show, dans, cabaret of karaoke.

Zwemmen

Le Brasilia heeft een prachtig zembadcomplex. Er is een zwembad met een waterval, een kinderbad met een waterval en fonteinen, een activiteitenbad met een waterval en twee waterglijbanen, een door de rotsen, en een tweebaans miniglijbaan. Er is zelfs een hydrotherapiebad met ligbedden in het zwembad zodat je heerlijk kunt liggen bubbelen in het water. In het zwembad mag je een zwemshort dragen en zijn badmutsen niet verplicht.

Wat is er aanwezig

De camping heeft een gezellig centraal pleintje waar van alles te vinden is. Er is een

  • Supermarkt
  • Bar met Ijssalon
  • Tijdschriftenkiosk
  • Groente en Fruitzaak
  • Wijnverkoop en proeverij
  • Bazaar
  • Boetiek
  • Kapper-Wasserette-Pizzeria-Restaurant

Op de camping is je hond ook welkom. Er is een speciaal gebied dicht bij de zee voor honden ingericht, compleet met hondendouche.

In de omgeving

Canet Plage (3km)

Deze gezellige badplaats direct aan een mooi zandstrand heeft veel gezellige terrasjes, cafes, disco's, winkeltjes en restaurantjes. Canet Village (3km)

Een klein schilderachtig dorpje precies de andere kant op. St. Cyprien  (11km)

De derde grootste jachthaven van Europa, ook is hier Aqualand waterpark te vinden. Perpignan (13km)

Dit is de hoofdstad van deze regio. Perpignan heeft vele oude en smalle straatjes met allerlei leuke winkeltjes. Het oude paleis is zeker een bezoekje waard. Collioure (32km)

Erg leuk vissersdorpje met en buitengewone haven en een kasteel tussen 2 stranden. Leuke slingerstraatjes en schildersateliers. Je treft hier nog schilders aan langs de waterkant. Ook zijn er veel restaurants langs de waterkant te vinden die een prachtig uitzicht geven op de haven en de bergen. Villefranche de conflent (61km)

Een schitterende vestingstad in de Pyreneeën. Van hieruit kun je in een open treintje van het prachtige berglandschap genieten. Andorra (176km)

Kunt u bereiken via een mooie route door de bergen. Veel mensen maken van de gelegenheid gebruik om deze belastingvrije staat te bezoeken.

Barcelona

Om naar deze mooie Spaanse stad te komen moet ben je ongeveer 3 uur onderweg, met de trein duurt de reis ongeveer 5 uur.

Tot Slot

Camping le Brasilia heeft alles te bieden voor een geweldige vakantie; een mooie verzorgde camping, veel activiteiten en een prachtige omgeving. Prettige Vakantie!!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden