Afvallen met Afslankkoffie

Inleiding

Afslankkoffie, een nieuwe hype? Wat is het en hoe werkt het? Afslankkoffie is een vetverbrandende drank die zorgt voor gewichtsverlies. De koffie gemaakt van groene koffiebonen kan naast het zorgen voor gewichtsverlies ook zorgen dat (giftige) afvalstoffen snel uit je lichaam worden afgevoerd waardoor je je energieker en fitter voelt.

Wat zit erin

In de meeste soorten afslankkoffie zijn Arabica koffiebonen en Lingzhi verwerkt. Arabica koffiebonen bevatten van nature minder cafeine dan andere koffiebonen. Deze groene koffiebonen zijn niet geroosterd en hebben afslankende eigenschappen. Lingzhi is een natuurprodukt dat je immuunsysteem stimuleert, het zorgt voor een gezong cholesterolnivo en het houdt je bloeddruk in balans. Soms worden ook stoffen als Panax Ginseng en Chroom toegevoegd om je verbranding en energie te verhogen.

Hoe werkt het

De groene ongeroosterde koffiebonen verminderen de opname van suikers door het lichaam, ze zorgen ervoor dat de suikers sneller worden omgezet in energie voor de spieren, dit zorgt voor een afslankend effect. Ook zul je je energieker en fitter voelen bij het gebruik van afslankkoffie. Dit komt niet door de cafeine in de koffie maar van de aminozuren die in ongeroosterde koffiebonen zit. Die amnozuren versnellen je metabolisme en geven je een energieboost. De lingzhi wordt gebruikt om het lichaam te zuiveren van afvalstoffen en stimuleert de vetstofwisseling.

Hoe gebruik je het

Afslankkoffie gebruik je erbij. Het is geen voedselvervanger. De beste resultaten krijg je door een kwartiertje voor je ontbijt een kopje (oplos) afslankkoffie te drinken. Een kopje per dag is voldoende. Daarna ga je lekker ontbijten en je hebt genoeg energie om aan de dag te beginnen. Eet voldoene en sla geen maaltijden over, gebruik zo min mogelijk suiker en zorg voor wat meer beweging.

Combineren met ander dieet

Zolang je andere dieet zorgt voor een gezonde voeding kun je afslankkoffie prima combineren. Door de combinatie van een dieet en het gebruik van afslankkoffie zul je merken dat je je effect zult verhogen.

Moet je stoppen met afslankkoffie

Als je je ideale gewicht hebt bereikt is het niet nodig om te stoppen. Als je wilt mag je doorgaan met de koffie. Je hebt je leefstijl aangepast, je eet weer gewoon maar wel gezond en de koffie houdt je op gewicht en geeft je energie.

Geschikt voor iedereen

Nee! Deze afslankkoffie is niet geschikt voor iedereen. De koffie is in ieder geval niet geschikt voor:

  • Kinderen jonger dan 15 jaar
  • Mensen boven de 65 jaar
  • Zwangere vrouwen
  • Vrouwen die borstvoeding geven
  • Mensen met hartproblemen.

Wil je de afslankkoffie gebruiken maar twijfel je, overleg dan altijd met je huisarts.

Waar te koop

Je kunt de koffie kopen via online winkels op internet. Er zijn meerdere soorten in verschillende samenstelling en smaken te koop. Er is dus keuze genoeg.

Extra tips

  • Zorg dat je voldoende drinkt, ongeveer 1,5 liter per dag.
  • Sla geen maaltijden over en val niet te snel af. Dit werkt het jojo-effect in de hand.
  • Pas op met tussendoortjes, eet liever wat fruit.
  • Weeg je niet iedere dag maar een keer in de week op een vast moment.
  • Zorg voor voldoende beweging, beweeg 30 minuten per dag.

zie ook:

30 minuten bewegen, 30 slimme beweegtips

De nieuwste dieettrend: het Dukan dieet

Krachttraining en Afvallen

Van Slapen word je Slank

http://www.gezondafvallenvooriedereen.nl