Eden Amsterdam American hotel

Een keer eens wat anders

Stel je voor: Je wilt graag een weekendje weg. Ontzettend gezellig. Samen met je toekomstige reisgenoot zoeken jullie heel internet af naar een geschikt hotel.

Waarschijnlijk zijn jullie helemaal dol geworden van het gigantische aanbod in Hotels. In elk land zijn duizenden hotels, sterker nog, alleen al in Nederland zijn duizenden hotels, waarvan Amsterdam er honderden voor zijn rekening neemt! Amsterdam is de hoofdstad van ons land en trekt vele toeristen vanuit de hele wereld. Maar ook voor onszelf is een weekendje Amsterdam ontzettend lekker en ontspannend.

Maar dan… U moet een hotel uitkiezen in Amsterdam. Verdraaid, dat is niet bepaald gemakkelijk. U wilt lekker in het centrum en natuurlijk wilt u ook wel een leuk hotel en geen hotel waar je ‘alleen maar hoeft te slapen’. Gelukkig is er het Eden Amsterdam American hotel.

Eden Amsterdam American hotel

In het Eden Amsterdam American hotel zal u een waanzinnige tijd beleven. Laat u betoveren door de moderne inrichting van het hotel, de heerlijke kamers en uiteraard de bijzondere Amerikaanse sfeer. Midden in het hotel is een echt amerikaans cafe aangelegd, waar u absoluut de Amerikaanse kan zien én kan proeven. Het Eden Amsterdam American hotel ligt aan het Leidseplein en daarom is uw uitzicht gegarandeerd schitterend! Zeker als u een kijkje gaat nemen in de blues thema bar van het Eden Amsterdam American hotel. Onder het genot van een drankje en met een heerlijke blues muziekje op de achtergrond, kan u uw ogen uitkijken.

Nog niet genoeg? In de kelder van het Eden Amsterdam American hotel is een volledige sauna en fitnessruimte gebouwd, waar u heerlijk even kunt ontspannen. Weg met alle negatieve energie en richt u op de rust, het plezier en de ontspanning van uw weekendje in het Eden Amsterdam American hotel.

Omgeving Eden Amsterdam American hotel

Het Eden Amsterdam American hotel ligt midden in het centrum, aan het leidseplein. Hierdoor zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand, wat ideaal is als u een weekendje weg bent. Vanuit het Eden Amsterdam American hotel bent u binnen vijf minuten bij Madame Tussauds. Misschien wilt u wel even een kijkje nemen op de wallen (puur uit nieuwsgierigheid natuurlijk), of vindt u het leuk om heerlijk een dagje te winkelen?

Winkelen rondom het Eden Amsterdam American hotel

Amsterdam zou Amsterdam niet zijn zonder de PC hoofdstraat en zonder de Kalverstraat. Neem uw pinpas mee, want u zult versteld staan van alle winkels. Chique winkels, goedkope winkels, kleine boetiekjes, zelfstandige winkeltjes, grote winkelketens, u komt er van alles tegen.

Boeken Eden Amsterdam American hotel

Als u een kamer wilt boeken in het Eden Amsterdam American hotel, dan is dat absoluut aan te raden. U kan een kamer simpelweg via internet boeken. Even uw gegevens doorgeven en u wordt op de door u gekozen datum door het vriendelijke personeel opgewacht. Uiteraard met een grote glimlach op het gezicht van het personeel en wij garanderen u… u gaat met een nog grotere glimlach weg.

Let op aanbiedingen voor een midweek in dit Amsterdamse hotel.

Uitgaan Amsterdam

Combineer een bezoek aan het American hotel met een bezoek aan:

  • Odeon Amsterdam
  • Tivoli Amsterdam
  • Tuschinski Amsterdam
  • Madame Tussaud
  • http://www.girls-amsterdam.nl/uitgaan-in-westergasfabriek@@Westergasfabriek Amsterdam


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden