Hilton hotel Amsterdam

Baden in luxe en omgeven door pracht en praal?

Dat wil toch iedereen? Helaas is dat bij erg weinig mensen aan de orde van de dag. De meeste mensen moeten hard werken voor hun geld, om het vervolgens uit te geven aan vaste lasten. Dagelijks omgeven worden door pracht en praal zit er niet vaak in.

Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel. Denk bijvoorbeeld aan bekende artiesten of mensen die veel geld hebben verdiend op een andere manier. Zij zijn altijd omgeven door luxe. Neem bijvoorbeeld de familie Hilton. Zij baden in het geld. En hoe komt dat? Omdat hun hotels STEENGOED zijn! Hilton is een typisch voorbeeld van schitterende hotels, met een goede formule, klantvriendelijk en natuurlijk luxe… Dus dankzij hun, kunnen ook wij in luxe baden!

Gelukkig is er ook in Nederland een Hilton hotel. In onze schitterende hoofdstad staat dit schitterende hotel te pronken.

Het Hilton Amsterdam hotel

Aan de rand van Amsterdam, op een rustige locatie vinden wij het Hilton Amsterdam hotel. Met de metro kan u binnen tien minuten in het centrum zijn, zodat u de voordelen heeft van de rust, maar ook het voordeel van de bruisende stad. In het Hilton Amsterdam hotel kan u heerlijk tot rust komen en genieten van alle luxe! Neem een drankje (of meer) in de bar die Ralp Lauren zelf heeft ontworpen voor het Hilton Amsterdam hotel en ook voor het diner hoeft u niet ver te lopen. In het Hilton Amsterdam hotel zit namelijk een bekroond (!) Italiaans restaurant. Als dat geen luxe is.

De kamers van Hilton Amsterdam hotel

De kamers van het http://www.amsterdam-amstel.com/hilton-hotel-amsterdam@@Hilton Amsterdam hotel zijn ruim opgezet en hebben grote ramen voor mooi veel licht. U kijkt uit op de Amsterdamse grachten en u kunt ’s nachts heerlijk slapen in de grote bedden van het Hilton Amsterdam hotel. De matrassen van alle Hilton hotels worden speciaal gemaakt en wij kunnen u vertellen… Dat merk je. Behalve een heerlijk bed, hebben de kamers ook allemaal één of twee luxueuze badkamers. De badkamers zijn landelijk ingericht, met goudkleurige knoppen op de kranen. Even ontspannen in bad is natuurlijk heerlijk met het gratis badschuim wat voor u klaar staat.

Het personeel van Hilton Amsterdam hotel

Het Hilton komt niet voor niets aan zijn ontzettend goede naam. De hotels zijn goed en… laten we eerlijk zijn… een hotel valt en staat met het personeel. Wij hebben het uitgetest en we moeten zeggen dat het personeel in het Hilton Amsterdam hotel vriendelijk, behulpzaam en correct is. U hoeft uw eigen koffers geen centimeter te verslepen en u hoeft nog niet eens met uw vingers te knippen of uw taxi is al voor u geregeld.

Omgeving van Hilton Amsterdam hotel

In de omgeving van het Hilton Amsterdam hotel kunt u heerlijk tot rust komen, wandelen en genieten. Bijvoorbeeld door een optreden van http://www.girls-amsterdam.com@@girls Amsterdam of Joop van den Ende in het nieuwe Delamar theater te bekijken? Wilt u liever de bruisende stad gaan bekijken, dan kunt u simpelweg in de metro stappen en binnen tien minuten bent u in het centrum. Wij wensen u een super verblijf in het Hilton Amsterdam hotel.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden