Arena hotel Amsterdam

Moderne hotels in Amsterdam

Houdt u van moderne spullen? Een mooie televisie, strakke meubelen, sfeervolle verlichting en dit allemaal in combinatie met luxe en ontspanning? Dan bent u niet de enige.

In Nederland zijn er veel verschillende soorten hotels te vinden. Zeker in Amsterdam is er een breed scala aan hotels. Van super deluxe tot aan een simpel hostel en van landelijk tot strak en modern. Welk hotel u leuk vindt, is volledig afhankelijk van uw wensen. Wat verstaat u onder rust en ontspanning? In welke omgeving voelt u zich op uw gemak en wilt u dezelfde sfeer die u thuis heeft, of wilt u liever iets totaal anders? Als u een goed, modern hotel wilt boeken in Amsterdam, dan is het Arena hotel een goede optie. Door het superieure kleurgebruik in het gehele hotel, oogt het Arena hotel in Amsterdam modern. Door de strakke vormgeving wordt dit nog eens extra benadrukt.

Arena hotel in Amsterdam

Het Arena hotel in Amsterdam heeft alleen al een restaurant waar je u tegen zegt. In dit restaurant in het Arena hotel in Amsterdam kunt u sfeervol ontbijten. De moderne inrichting, de kleuren in de bar en de comfortabele stoelen zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de belangrijkste maaltijd van de dag. ’s Avonds transformeert het restaurant tot een sfeervolle, romantische plaats. Door het subtiele kleurgebruik en de lichteffecten, zult u zich direct thuis voelen. In het Arena hotel in Amsterdam zal u zich volledig op uw gemak voelen.

De kamers van het Arena hotel in Amsterdam zijn op dezelfde wijze ingericht. Het Arena hotel in Amsterdam is erg van de details. Denk aan een spierwitte kamer met schitterende, goede meubelen en over het heerlijke bed ligt een zilveren sprei. Versiert met enkele zilveren details verder in de kamer oogt dit strak, modern en romantisch.

Vestiging Arena hotel in Amsterdam

Het Arena hotel in Amsterdam ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. U bent dus op steenworp afstand van de bezienswaardigheden en het centrum. Een dagje shoppen is prima te doen. Bovendien beschikt het hotel over eigen parkeergelegenheden, waardoor u geen moeite heeft met het zoeken van een goede parkeerplaats. Iets wat in Amsterdam regelmatig voor problemen zorgt.

De vijf T’s van het Arena hotel in Amsterdam

Het Arena hotel in Amsterdam zegt zelf te voldoen aan de volgende vijf T woorden:

  • Tostay
  • Todrink
  • Tonight
  • Tomeet
  • Todine

Hierbij laat het Arena hotel in Amsterdam weten dat u niet alleen kunt logeren in het hotel, u kunt er ook terecht om te dineren, voor een drankje of om andere mensen te ontmoeten, bijvoorbeeld voor een vergadering kan u een zaaltje afhuren.

Tuin Arena hotel in Amsterdam

In de zomer kunt u heerlijk buiten zitten in de grote, groene tuin van het Arena hotel in Amsterdam. Geniet van de natuur, van het knisperen van het gras onder uw voeten als u een wandeling maakt door de tuin. In de winter oogt de tuin van het Arena hotel in Amsterdam als een waar sprookje, bedekt met sneeuw.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden