Okura hotel Amsterdam

Luxe logeren in Amsterdam

Amsterdam… wie houdt er nou niet van? Onze geweldige hoofdstad vol historie (neem bijvoorbeeld het Anne Frank huis), vol met monumentale bouwstukken (denk bijvoorbeeld aan de grachten), de geweldige luxe (Bent u wel eens in de PC Hoofdstraat geweest?) en natuurlijk het moderne tintje door bijvoorbeeld Madame Tussauds.

Amsterdam is een stad met veel toeristen uit de hele wereld. Amsterdam staat vooral bekend om het gigantische winkelgebied, de Wallen (voor touristen is dat ‘The red light district’) en de grachten. Heel Nederland staat bij touristen bekend om het Delfts blauw, de ontelbare fietsen, de vriendelijke mensen, het ‘platte’ land met duinen en helaas ook omdat softdrugs legaal zijn in Nederland.

Maar Amsterdam is niet alleen geschikt voor buitenlandse toeristen, ook als u zelf in Nederland woont is een weekendje of midweek Amsterdam een geweldige belevenis. Maar eh… waar gaat u dan slapen?

Hotel Okura Amsterdam bijvoorbeeld

Als het financieel voor u te doen is, dan raden bij met stip het Hotel Okura in Amsterdam aan. Dit hotel is één en al luxe, vriendelijkheid en rust. U heeft keuze uit ontzettend veel kamers (voor meer informatie, zie hieronder) en als u het kunt betalen… boek dan eens ‘The Suite’. In deze suite van twee verdiepingen zal het u aan niets ontbreken. Volop luxe, personeel wat dag en nacht voor u klaar staat, Michelin koks die uw eten persoonlijk serveren in uw eigen eetkamer, een bioscoop voor veertien gasten en natuurlijk een gigantische flatscreen televisie aan de muur. Passend vervoer is natuurlijk geregeld. U wordt gebracht en gehaald met een limousine. Voor de mensen die geen €12.500,- willen betalen voor The Suite, zijn er ook gewone kamers. Minder luxe, maar nog steeds schitterend. U heeft keuze uit meerdere kamers in het Hotel Okura in Amsterdam en u zal een heerlijke tijd beleven in dit schitterende hotel.

Review Hotel Okura in Amsterdam

Marin (29): Mijn man en ik hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in het Hotel Okura in Amsterdam. Na een prachtige, maar vermoeiende nacht konden we heerlijk bijkomen en nagenieten in onze schitterende kamer. Het personeel had een grote fles champagne en aardbeien neergezet voor ons. Het zijn toch de kleine extraatjes die het hem doen…”

Kamers in Hotel Okura Amsterdam

Als u een kamer wilt boeken bij http://www.amsterdam-amstel-hotel.nl/okura-amsterdam@@Hotel Okura Amsterdam, dan heeft u de keuze uit de volgende kamers:

  • Standaard room
  • Superior room
  • Deluxe room
  • Executive room

Als u liever een junior suite wilt boeken, dan is er een deluxe junior suite en een executive junior suite. Wilt u helemaal genieten? Kies dan voor een suite. U heeft dan keuze uit:

  • Emerald suite
  • Royal suite
  • Baron Okura suite
  • Presidential suite
  • The suite

Beoordeling Hotel Okura in Amsterdam

Herm (39): Ik ben voor zaken in het Hotel Okura in Amsterdam geweest. Ik moest voor één nacht een hotel en mijn baas had dit geregeld. Eigenlijk verwachtte ik er niet veel van, ik had ook niet op internet gekeken, maar ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Wat een prachtig hotel. En ik ben wel wat gewend hoor!”


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden