Inntel hotel Amsterdam

Hotel Inntel Amsterdam centre

Hou jij niet van al te veel poespas, maar wil je er lekker een weekendje tussenuit? Wil jij lekker verwend worden in een betaalbaar, netjes en leuk hotel?

Dan is het Hotel Inntel Amsterdam centre echt wat voor jou. Hotel Inntel Amsterdam centre ligt midden in het centrum, maar toch aan een rustig plein. Op deze manier heeft u de voordelen van de bruisende binnenstad, maar ook de broodnodige rust die u nodig heeft.

Vlakbij het hotel vindt u een groot aanbod van winkels. Uiteraard staan de bekende winkelketens in de Kalverstraat voorop, samen met Nieuwendijk. Liever merkkleding? Dat kan u vinden bij Magna Plaza of bij één van de honderden boetiekjes in de Jordaan. Vanuit het hotel kan u snel en gemakkelijk naar de bezienswaardigheden van Amsterdam. Denk aan de mooie Amsterdamse grachten, de wereldberoemde musea, The red light district (oftewel de wallen). Neem een kijkje bij de sterren bij Madame Tussauds en natuurlijk is het aan te raden om een kijkje te nemen bij de Dam, met het koninklijk paleis.

Als u een bezoek wilt brengen aan het RAI congrescentrum of het World Trade Center, dan bent u bij het Hotel Inntell Amsterdam centre aan het goede adres. U bent dan op slecht twintig minuten afstand van deze gebouwen.

Hotel Inntel Amsterdam centre zakelijk

Als u voor zaken naar Amsterdam moet, dan is het Hotel Inntell Amsterdam centre absoluut een aanrader. U kan binnen twintig minuten op schiphol zijn en daarnaast biedt het Hotel Inntell Amsterdam centre de mogelijkheid om een vergadersuite te reserveren. Geschikt voor maximaa acht personen. Na een drukke werkdag kunt u heerlijk relaxen in uw hotelkamer. Het hotel grenst aan een plein waar geen verkeer is toegestaan, voor absolute rust. U kunt uw eigen auto gelukkig wel dichtbij parkeren en om de hoek zijn diverse tramhaltes, zodat u geen moeite heeft met vervoer. Het centraal station van Amsterdam ligt daarnaast op loopafstand.

Kamers HotelInntel Amsterdam centre

Met een eigentijdse stijl en warme kleuren zijn de kamers de moeite waard. Elke kamer is voorzien van airconditioning, wat wel zo prettig is gedurende de zomer. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen kluis, zodat u uw spullen veilig op kan bergen. Ook koffie en thee zijn op de kamer beschikbaar.

Hotel Inntel Amsterdam centre sporten

Wilt u sporten tijdens uw verblijf? Bij Hotel Inntell Amsterdam centre is geen fitnesscentrum, maar er is wel een deal gemaakt met een sportschool naast het hotel. Op deze manier kan u voor een speciaal tarief gebruik maken van alle sportactiviteiten.

Sfeer Hotel Inntel Amsterdam centre

Door het vele gebruik van foto’s en foto behang heeft het Hotel Inntell Amsterdam centre een eigen, bijzondere sfeer. In de lobby, in het restaurant en in uw kamer, wordt u ‘vergezeld’ door diverse fotomodellen die aan de muur pronken. Dit geeft een rustgevende en huiselijke sfeer. Op deze manier is het gemakkelijk om u thuis en om u op uw gemak te voelen.

Hotel Inntel Amsterdam centre is een aanrader voor mensen die een goed, netjes en betaalbaar hotel zoeken.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden