Intercontinental hotel Amsterdam Amstel

Voor zaken naar Amsterdam, Nederland

In onze hoofdstad Amsterdam komen erg veel toeristen. Zowel van het binnen als van het buitenland. Toeristen die voor hun plezier naar Amsterdam komen, maar ook toeristen die voor zaken naar Amsterdam komen.

In Amsterdam komen vele buitenlandse zakenreizigers die zaken doen met grote Nederlandse bedrijven. Veelal wordt hiermee afgesproken in onze hoofdstad, omdat het vliegveld ook in Amsterdam zit.

Uiteraard moeten alle zakenmensen ook ergens logeren. Er zijn meer dan voldoende hotels in Amsterdam, maar voor zakenmensen is er één hotel wat er absoluut uitspringt. InterContinental Amstel Amsterdam. Het is een hotel dat onderdeel uitmaakt van een wereldwijde keten van topklasse hotels.

InterContinental Amstel Amsterdam

In het InterContinental Amstel Amsterdam zijn mensen die voor zaken in Amsterdam zijn helemaal op hun plek. Het hotel staat bekend als een uitstekend hotel. Ook als u niet zakelijk op reis bent, kunt u natuurlijk genieten van dit hotel. Met overal draadloos internet, vergaderruimtes die te huur zijn, personeel wat service gericht is en de klassieke uitstraling van dit hotel, is het voornamelijk geschikt voor degene die voor zaken in Amsterdam is. Zodra u de lobby binnenloopt van het InterContinental Amstel Amsterdam ben u al verkocht. De klassieke uitstraling met kroonluchter, schitterende bewerkte muren en de gigantische trap in het midden van de lobby is overweldigend. Als u bij de receptie heeft ingecheckt, wordt u naar uw kamer begeleid. Uiteraard hoeft u in het InterContinental Amstel Amsterdam niet zelf met uw bagage te slepen, dat wordt allemaal voor u geregeld. De hotelkamers van het InterContinental Amstel Amsterdam zijn chique en klassiek ingericht. In de grote, zachte bedden kunt u genieten van uw welverdiende nachtrust en aan het bureau kunt u nog rustig werken of u voorbereiden op de volgende dag.

Gewonnen prijzen InterContinental Amstel Amsterdam

Het InterContinental Amstel Amsterdam heeft in 2009 de prijs gewonnen voor “Netherlands leading business hotel”. Dit betekent dat het hotel het beste, zakelijke hotel is geworden. Uiteraard is dit niet de minste prijs. De prijs is gebaseerd door 170.000 professionals die gestemd hebben op het gebied van gastvrijheid, service en de beste reisproducten. Het InterContinental Amstel Amsterdam staat bekend als een ontzettend prestigieus hotel, wellicht wel het beste hotel van Nederland.

Kamers van InterContinental Amstel Amsterdam

Het InterContinental Amstel Amsterdam telt 79 kamers. Er zijn zes banquetingzalen. Daarnaast zijn er twee schitterende restaurants die voorzien zijn van een Michelin ster. Heerlijk voor degene die uitgebreid wil genieten van kwalitatief goed eten. Daarnaast er is restaurant La Rive, voor degene die iets minder de tijd hebben. Voor ontspanning kan u gemakkelijk naar de Fitness & Health club die zich in het hotel bevindt.

Ligging InterContinental Amstel Amsterdam

Het InterContinental Amstel Amsterdam ligt aan de Amstel. Met een uitzicht over het water, waar u de rondvaartboten ziet rondvaren, zal u optimaal genieten. In een drukke stad als Amsterdam zal u dit niet veel vinden. Geniet van een prachtige zonsondergang in de zomer! Een klassiek, netjes, chique en servicegericht hotel waar u, als gast, een geweldige tijd zal beleven.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden