Lloyd hotel Amsterdam

Op een bijzondere manier slapen

Heeft u ook wel eens willen slapen in een museum? Midden tussen de schilderijen, kunstwerken, beeldhouwwerken en andere creaties van diverse kunstenaars?

In Amsterdam staat één hotel waar u het gevoel hebt dat u in een museum slaapt. Dit hotel heet het Lloyd Hotel Amsterdam. In dit schitterende hotel kijkt u uw ogen uit.

Terwijl u heerlijk kunt slapen in het Lloyd Hotel Amsterdam, kunt u overdag genieten van alles wat Amsterdam u te bieden heeft. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld

  • Madame Tussauds
  • De wallen (oftewel The red light district)
  • De PC hoofdstraat
  • De Kalverstraat
  • Het Anne Frank huis
  • De typische Amsterdamse grachten
  • De Damrak
  • De kanalen
  • Enzovoort

Lloyd Hotel Amsterdam uniek in zijn soort

Elk bezoek aan het Lloyd Hotel Amsterdam is verschillend. Het hotel noemt zichzelf een hotel van één tot aan vijf sterren. Dit komt doordat alle kamers verschillend zijn van grootte en verschillend zijn van inrichting. Van een heerlijk matras, een donzen dekbed en een prachtige badkamer bent u verzekerd, maar de kamers zijn stuk voor stuk anders. Dit komt doordat het Lloyd Hotel Amsterdam ingericht is door diverse kunstenaars. Alle kamers zijn door iemand anders ingericht, wat voor een mix van verschillende stijlen, smaken, kleuren en uitstraling zorgt. Absoluut de moeite waard om eens te gaan kijken.

Extra bijzonder is de culturele ambassade die zich in het hotel bevindt. De culturele ambassade in het Lloyd Hotel Amsterdam zorgt ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Houdt u van kunst en cultuur? Loop hier dan eens naar binnen. De culturele ambassade kan u informeren over alle kunst en cultuur die er in Amsterdam te vinden is. Hierbij kunt u denken aan exposities die in verschillende ruimtes zijn ingericht. Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen, concerten en films te zien. Er is ook een scala aan creatieve activiteiten. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk en absoluut de moeite waard.

Lloyd Hotel Amsterdam Acties

Het Lloyd Hotel Amsterdam heeft regelmatig acties en kortingen. Denk hierbij aan een korting in percentages (bijvoorbeeld 25% korting op uw verblijf), maar er kunnen ook kortingen worden gegeven in combinatie met een restaurant boeking. Het bekende restaurant Fifteen, van Jamie Oliver is een van de restaurant waar het Lloyd Hotel Amsterdam regelmatig acties mee heeft. Ook kunt u denken aan culturele acties, bijvoorbeeld door korting te krijgen is het Amsterdam historisch museum of in het Van Gogh museum.

Lloyd Hotel Amsterdam boeken

Het Lloyd Hotel Amsterdam is een populair hotel. Als u wilt boeken, zorg er dan voor dat u op tijd bent. Zeker omtrent feestdagen, nabije congressen of in het hoogseizoen is het druk. U kunt een kamer boeken via diverse websites op het internet. Voorkeur voor een bepaalde kamer, dan kan u contact opnemen met de receptie.

Bijzonderheden kamers Lloyd Hotel Amsterdam

U weet inmiddels dat de kamers door diverse kunstenaars ingericht zijn. Omdat de kamers allemaal anders qua grootte zijn, zijn er ook verschillende prijsklassen. Geef uw voorkeur aan bij de receptie als u een speciale voorkeur voor een kamer of voor een bepaalde grootte heeft.

Veiligheid voorop

Recentelijk was ik toevallig getuige van een brandweer oefening. Het blijkt dat elke brandmelding zeer serieus wordt genomen. Na elke melding volgt zeker een goede http://www.themabeveiliging.nl/beveiligingsdiensten/alarmopvolging@@alarmopvolging. In dit hotel kan u dus rustig gaan slapen!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden