NH Carlton Hotel Amsterdam

NH Carlton Hotel Amsterdam

Elegantie staat voorop bij het NH Carlton Hotel in Amsterdam. Het NH Carlton Hotel in Amsterdam is de meest perfecte bestemming voor mensen die erop uit zijn en onze Nederlandse hoofdstad willen bekijken. Het NH Carlton Hotel in Amsterdam ligt op een absolute toplocatie, midden in het centrum van Amsterdam. Hierdoor zijn alle toeristische en recreatieve activiteiten op loopafstand.

Wilt u geïnspireerd worden door een bezoek aan het Anne Frank huis? Wilt u de toppers zien van Vincent van Gogh s het Van Gogh museum? Liever een drankje drinken bij welbekende Heineken Brouwerij of heerlijk ontspannen door de grachten varen tijdens een rondvaart? Omdat het NH Carlton Hotel in Amsterdam zo centraal ligt, is er voor iedereen wat wilt. U kan natuurlijk een kijkje nemen bij de wereldberoemde bloemenmarkt. Laat u vermaken op het geweldige Rembrandtplein of neem een kijkje bij de munttoren. Voor iedereen die nieuwsgierig is: Ook de wallen liggen op loopafstand. Absoluut bijzonder om even te gaan kijken.

Het NH Carlton Hotel in Amsterdam beschikt over zeven schitterende vergaderzalen, dus ook erg ideaal voor zakelijk gebruik. U kunt in het NH Carlton Hotel in Amsterdam gemakkelijk een zaaltje huren. Uiteraard is dit niet alleen mogelijk voor een vergadering, maar ook voor feesten en partijen.

NH Carlton Hotel in Amsterdam informatie

Naast de praktische zaken, kunt in het NH Carlton Hotel in Amsterdam ook genieten van een heerlijk ontspannende massage. Laat u verwennen in het Italiaanse restaurant Il Girasole voor een heerlijke echt Italiaanse maaltijd.

De receptie is 24 uur per dag geopend, dus zelfs als u ’s nachts aankomt of ’s nachts een probleem heeft, kunt u geholpen worden. In Amsterdam is parkeren vaak een ramp, gelukkig is dat bij het NH Carlton Hotel in Amsterdam niet het geval. U kunt overdekt parkeren. Daarnaast is het volledige hotel voorzien van liften en kunt u gebruik maken van de wasserette en vallet service.

Deluxe kamer NH Carlton Hotel in Amsterdam

De perfecte mix van modern en functioneel. De kleuren in deze kamers zijn neutraal, maar de accenten geven het een modern tintje. In deze kamers kunt u gebruik maken van WIFI (draadloos internet), een satelliet tv waar u ook pay per view kunt bekijken. U krijgt gratis koffie en thee en er is een minibar aanwezig.

Superior kamer NH Carlton Hotel in Amsterdam

De superior kamers in het NH Carlton Hotel in Amsterdam zijn luxe. U heeft een aparte zitruimte waar u heerlijk kunt genieten van uw koffie. U beschikt over een inloopkast, waar u al uw aankopen kunt uitstallen. De superior kamers in het NH Carlton Hotel in Amsterdam zijn 34,5 vierkante meter groot. Ook hier beschikt u over draadloos internet en satelliet tv.

Standaard kamer NH Carlton Hotel in Amsterdam

De schitterende kamers van 25 vierkante meter lijken erg op de deluxe kamers van het NH Carlton Hotel in Amsterdam. Ze zijn echter een stukje minder luxe, maar hebben uiteraard wel super lekkere www.slaaptrends.nl/34-donzen-dekbed@@donzen dekbedden. Ideaal voor diegene die wel lekker wil slapen en niet te veel tijd in het hotel zal doorbrengen. Dan heb je alle tijd om de Amsterdamse cultuur te ontdekken!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden