Hotelkamerveiling is lekker goedkoop

Goedkoop een hotelkamer boeken via hotelkamerveiling 2020

Waarheen_op_vakantie_met_een_vakantieveiling-IntroPlaatje.jpg

Ja, snel een fijne hotelkamer boeken voor twee personen kan nu eenvoudig en snel via de site van hotelkamerveiling. Ook een last minute boeking hoeft geen probleem te zijn. En u maakt het zo goedkoop als u wilt. U kunt namelijk van te voren een maximum bod doen en weggaan, of gewoon de veiling volgen en zodra het u te duur wordt niet meer verder bieden. Dan wacht u gewoon op de volgende veiling voor een andere bestemming. Alles kan uiterst eenvoudig vanaf de eigen pc thuis plaats vinden.

Hotelkamerveiling lekker goedkoop een kamer reserveren

Iedereen kan zich inschrijven op de website van hotelkamerveiling. U krijgt een account en een wachtwoord. Uw inschrijving bij hotelkamerveiling wordt altijd bevestigd per email. Klik op de toegestuurde bevestigingsmail en kunt aan de slag met bieden op de bestemming van uw keuze.

Hoe werkt de veiling bij hotelkamerveiling?

De veiling start altijd met een startbod dat minimaal moet worden gehaald. Elke volgende bieding moet minimaal 1 euro hoger zijn. Minimaal, want u mag bij het bieden ook grotere sprongen maken, maar geen kleinere. Soms staat aangegeven direct kopen. Direct kopen betekent dat als u dan klikt de aangegeven hotelkamer deze voor u is tegen de prijs, die erbij vermeld staat. De veiling voor de kamer is dan meteen afgelopen, maar het kan ook gebeuren tijdens een veiling dat uw bod in de laatste seconden door een ander wordt overboden. In dat geval wordt de veiling via de sniper functie automatisch met 1 minuut verlengd, om u de mogelijkheid te geven een nieuw bod uit te brengen. Doet u dat niet en wil niemand meer bieden, dan is de veiling ook beëindigd. Handig is ook dat u van te voren een maximumbedrag kunt plaatsen, dat qua hoogte voor anderen niet zichtbaar is. Dat doet u door twee maal achter elkaar te bieden. De eerste bieding is zichtbaar, de tweede, uw maximumbod, niet. Tot het einde van het de veiling kan, afhankelijk van wat de andere deelnemers aan de veiling doen, uw bod verder oplopen, maar nooit uw maximumbod overtreffen. Tenzij u op tijd nog uw maximumbod verhoogt natuurlijk. Telkens is het zo dat de hoogste bieder ook verplicht is, om het aangeboden arrangement te nemen en betalen. Met een real time klok wordt aangegeven wanneer een veiling is afgelopen. Op de site kunt u zo meerdere veilingen tegelijkertijd volgen.

Waardebonnen en hotelbonnen maken het in 2020 allemaal nog goedkoper

Voor een waardebon of hotelbon geldt dat boekingen alleen mogelijk zijn binnen de ruimte die het hotel daarvoor heeft. Wilt u met een waardebon niet op een willekeurige boekingsdatum, maar op een speciale datum boeken dan kan dat pas als dat bij de aankoop nadrukkelijk schriftelijk of per email met u is overeengekomen. Informeer dus altijd van te voren wat de mogelijkheden zijn. Let altijd op de geldigheid van de bon, zoals vermeld onder het kopje veilinginformatie en aankomstdatum. Houd ook in de gaten dat er verschillende waardebonnen zijn. Sommige waardebonnen gelden alleen voor een specifiek hotel, andere kunt u bij meerdere hotels inwisselen. Als niet is aangegeven dat u de bon bij meerdere hotels van dezelfde keten kunt inwisselen, geldt de waardebon alleen voor het aangegeven hotel. Op hotelkamerveiling vindt u de Santon Waardebon en de Eden City Hotels Waardebon.

Slot

Hotelkamer veiling is een leuke en gezellige manier om niet te duur een kamer te boeken. Vele veilingen lopen tegelijkertijd, zodat u eenvoudig kunt volgen voor welke veiling u de meeste kans maakt en wat de prijs wordt. Al met al zeker de moeite van het proberen waard.