Waar kun je de leukste jongerenvakanties boeken

Inleiding

Bij de meeste reisbureaus kun je speciale jongerenvakanties boeken. De meeste jongerenvakanties gaan naar Spanje en Griekenland. Zon, zee en veel uitgaansgelegenheden zijn favoriet! Ook moet een jongerenvakantie niet te duur zijn. Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden voor jongeren. Misschien wil je wel verder weg of wil je een actieve vakantie? Kortom, waar kun je de leukste jongerenvakanties boeken?

Waar kun je de leukste jongerenvakanties boeken?

Er zijn verschillende reisbureaus waar je leuke jongerenvakanties kunt boeken. Belangrijk zijn de bestemmingen, service en prijs. De meeste reisbureaus richten zich op standaard jongerenvakanties naar populaire bestemmingen. Maar er is nog veel meer mogelijk!

X-travel

Bij X-travel kun je zeer goedkope jongerenvakanties boeken! Bij iedere vakantie staat een duidelijke beschrijving. In deze beschrijving staat bijvoorbeeld wat er allemaal te doen is. De accomodaties die je kunt boeken bij X-travel zijn gemiddeld twee tot drie sterren. Dit is niet bijzonder hoog, maar hierdoor kunnen ze de prijzen wel scherp houden. Dit is puur een afweging die je zelf moet maken. Aan de andere kant, je bent niet op vakantie om veel tijd in je appartement of hotel door te brengen. Tip: let op de speciale aanbiedingen en je kunt voor zeer weinig geld een leuke jongerenvakantie boeken! Je kunt onder andere een vakantie boeken in de volgende landen:

  • Spanje
  • Griekenland
  • Frankrijk
  • Portugal
  • Kroatië
  • Hongerije
  • Malta

GoFun

Ook bij GoFun kun je leuke jongerenvakanties boeken. Je kunt alle kanten op als je een vakantie bij GoFun wilt boeken. Zo is er een ruim aanbod aan leuke examenreizen. Maar je kunt ook een verblijf op een jongerencamping boeken. Dit is mogelijk in combinatie met een busreis. Maar wanneer je met eigen vervoer komt, scheelt dit nog meer geld!

D-Reizen

D-reizen heeft zich gespecialiseerd in jongerenvakanties. Hierdoor hebben ze een ruim aanbod en weten ze precies waar de jeugd naar op zoek is! Je kunt op de site gemakkelijk zoeken naar bestemmingen. Zo kun je onder andere een vakantie boeken in verschillende populaire landen. Behalve de bestemming kun je ook zoeken op prijsklasse. Dit is een aanrader als je maar een beperkt budget voor je vakantie hebt!

Breakloose

De meeste jongerenvakanties zijn gericht op uitgaan, maar wanneer je op zoek bent naar een sportieve vakantie, dan zit je bij Breakloose goed. Breakloose richt zich voornamelijk op surfvakanties. Bestemmingen zijn bijvoorbeeld populaire surfplaatsen in Frankrijk zoals Bordeaux en San Sebastian. Een vakantie bij Breakloose is de ideale combinatie van lekker bezig zijn, maar ook relaxen!

Conclusie

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een jongerenvakantie wilt boeken. De meeste reisbureaus richten zich vooral op feestvakanties. X-travel biedt zeer goedkope jongerenvakanties aan, terwijl je bij Beachmasters meer mogelijkheden hebt wat betreft accomodaties. Bij GoFun kun je verschillende vakanties boeken, zoals een verblijf op een jongerencamping en een busreis. Maar ook de examenreizen zijn de moeite waard om even te bekijken. Breakloose richt zich voornamelijk op surfvakanties. Dit is een aanrader als je er van houdt om lekker bezig te zijn en altijd al hebt willen surfen!