Welke acties en cadeaus hebben de verschillende reisbureaus

Inleiding

Januari is de tijd dat we weer op zoek gaan naar de ideale vakantie. Er komt nog heel wat bij kijken als je een vakantie wilt boeken. Waar ga je bijvoorbeeld naar toe? Ga je voor zon en zee of wil je liever naar een culturele stad? En welk vervoer kies je? ga je met de auto of toch liever het vliegtuig. Ook moet je nadenken over accomodaties. Kamperen heeft een speciale sfeer, terwijl een appartement of hotel wel zo gemakkelijk is. Als laatste is een scherpe prijs ook prettig! Een vakantie is al duur genoeg! Welke acties hebben de verschillende reisbureaus?

Acties reisbureus

Er zijn verschillende reisbureaus waar je een vakantie kunt boeken. Het probleem is dat je soms niet weet welk reisbureau je moet kiezen. Ze hebben allemaal fantastische vakanties, over het algemeen een goede service en dat allemaal voor een goede prijs. De meeste reisbureaus hebben verschillende acties om klanten te trekken. Dit kan in de vorm van een korting zijn of een leuk cadeau!

Oad Reizen

Bij Oad Reizen kun je flinke vroegboekkortingen krijgen. Des te eerder je een vakantie boekt, des te meer vroegboekkorting zul je krijgen. Er zijn ruim 9000 zomervakanties waar je uit kunt kiezen. Je kunt het beste eerst zoeken op bestemming. Aan de hand daarvan krijg je verschillende aanbiedingen te zien. Wanneer er met vroegboekkorting bij staat, dan krijg je korting! De hoogte van de vroegboekkorting hangt van de locatie. Boek je bijvoorbeeld een vakantie naar Turkije dan krijg je 40 euro basis vroegboekkorting plus 50 euro extra vroegboekkorting!

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout reizen is één van de bekendste reisbureaus van Nederland. Je kunt voor allerlei vakanties terecht bij Peter Langhout Reizen, zoals vliegvakanties, weekendjes weg en busreizen. De vakanties en reizen van Peter Langhout zijn altijd scherp geprijst, daarom doen ze ook niet aan vroegboekkortingen. Maar omdat ze 25 jaar bestaan, willen ze hun klanten toch wat extra's geven. Wanneer je voor 29 februari een zomervakantie boekt, dan ontvang je een gratis vlaai!

  • Gratis vlaai

Neckermann Reizen

We kennen Neckermann Reizen allemaal van het leuke kereltje in zijn gele pak, maar Neckermann heeft ook een leuke actie. Je krijgt namelijk een vroegboek cadeau als je een vakantie boekt voor 12 februari. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaus. Welke cadeaus dit zijn is afhankelijk van de geboekte vakantie. Je kunt dus niet van tevoren bekijken uit welke cadeaus je kunt kiezen, maar je zult eerst een vakantie moeten boeken! Wat wel gezegd kan worden is dat de cadeaus met je vakantie te maken hebben!

  • Wanneer je voor 12 februari een vakantie boekt, dan krijg je een vroegboek cadeau

Thomas Cook

Bij Thomas Cook kun je allerlei vakanties boeken, zoals een wintersportvakantie, zomervakantie of een citytrip. Op de zomervakantie van 2012 worden op dit moment geen extra kortingen gegeven, maar je krijgt wel een gratis hunkemöller bikini cadeau! Dit is een heel bijpassend cadeau voor een zomervakantie. Je kunt de bikini zelf uitzoeken, want je ontvangt namelijk een giftcard van dertig euro. Er worden wel een paar voorwaarden gesteld: het moet een vakantie van minimaal 1500 euro zijn en de vakantie moet voor elf februari geboekt zijn.

  • Giftcard ter waarde van dertig euro te besteden bij Hunkemöller

D-reizen

D-reizen doet niet aan vroegboekkortingen. Ze verwerken de korting liever rechtstreeks in de prijs, zodat je als klant er altijd van verzekerd bent dat je een goedkope vakantie boekt. Maar D-reizen biedt wel een stukje extra service met het Flexpakket. Wanneer je een vakantie bij D-reizen boekt, dan kun je hier een Flexpakket bij kopen. Met het Flexpakket heb je altijd de mogelijk om kosteloos je vakantie om te boeken. Ook hoef je niks aan te betalen! Het Flexpakket kost 25 euro.

  • Met het Flexpakket heb je de mogelijkheid om je geboekte vakantie om te boeken

Arke

Een ander bekend reisbureau is Arke.nl. Je kunt bij Arke verschillende vakanties boeken zoals een Zonvakantie of Verre reizen. Bij Arke kun je korting op je vakantie krijgen. Deze korting wordt de flitskorting genoemd. Je krijgt deze korting als je voor 31 januari een vakantie boekt. Boek je een Zonvakantie, dan krijg je 25 euro per persoon flitskorting. Voor Verre reizen geldt een flitskorting van 50 euro per persoon. Iedere week zijn er landen waar je extra flitskorting voor krijgt. Je krijgt dan een dubbele flitskorting. Verder krijg je bij Arke.nl vroegboekkorting. Deze vroegboekkorting krijg je als je voor één april een vakantie boekt. De hoogte van de vroegboekkorting is onder andere afhankelijk van de bestemming en de duur van de vakantie. Je kunt maximaal 500 euro vroegboekkorting krijgen.

  • Tot 500 euro vroegboekkorting als je voor één april een vakantie boekt
  • Flitskorting van 25 euro op een Zonvakantie als je voor 31 januari boekt
  • Flitskorting van 50 euro op een Verre Reis als je voor 31 januari boekt
  • Tien weken voor je vertrek kun je de geboekte vakantie omboeken!
  • Lees voor alle acties wel even de voorwaarden na

Conclusie

Voor veel mensen is de vakantie de tijd van het jaar. Eindelijk even geen werk en weg van thuis. Het aanbod aan vakanties is enorm, dit kan het kiezen lastig maken. Kortingen en cadeaus klinken leuk, maar het belangrijkst is om een vakantie te kiezen die geheel aan je wensen voldoet. Zoek eerst uit wanneer en waar je naar toe wilt. Aan de hand daarvan kun je op verschillende sites bekijken welke mogelijkheden zij bieden en voor welke prijs. Krijg je extra korting of een cadeau? Dan is dit alleen maar mooi meegenomen!