Disneyland Parijs hotels

Disneyland resort Parijs

Disneyland Parijs bezoek je best niet op één dag. Er is in Disneyland zoveel te beleven dat je makkelijk 2 tot 3 dagen plezier kunt beleven. Welk hotel het best bij je past ontdek in je in dit artikel.

Er zijn zeven hotels in Disneyland, van de categorie goedkoop tot luxueus. We zetten ze even op een rijtje. Logeren in de Disney hotels biedt tal van voordelen. Zo heb je gratis vervoer naar het park, vroege toegang tot het park, 24 uur disney sfeer servive, enz... Het is weliswaar iets duurder dan hotels buiten het park maar je kinderen zullen de disney magie zeker waarderen. Kijk ook zeker eens op de officiële site voor kortingsacties!

Hotel Santa Fé

Santa Fé is het meest budgetvriendelijke hotel in Disneyland. Het is volledig opgetrokken in Navajostijl en je wordt ondergedompeld in de stijl van het oude Zuidwesten van Amerika. Het park ligt op 20 minuutjes wandelen van de ingang van het park, er rijden ook gratis bussen. Er is een zelfbedieningsrestaurant met mexicaanse specialiteiten.

Prijzen vanaf 125 euro

Hotel Cheyenne

Cheyenne is geschikt voor de liefhebbers van het wilde westen. In oude saloongebouwen vind je de 1000 kamers met tweepersoonsbed en stapelbed voor de kinderen. Er is ook een barbeque restaurant. Het hotel ligt op 20 minuten wandelen van het park.

Prijzen vanaf 133 euro

Davy Crokett Ranch

Dit bungalowpark staat in het teken van de pelsjagers en woudlopers. het is geschikt voor grote, actieve gezinnen. De blokhutten hebben een keuken en er is een overdekt zwembad voor de gasten.

Prijzen vanaf 139 euro

Sequoia Lodge

Voor dit hotel werden gigantische sequoiabomen uit Amerika ingevoerd, om de sfeer van de nationale parken weer te geven. Blikvanger is de haard in de Redwood Bar and Lounge, de grootste ter wereld. Je kan terecht voor internationale gerechten in restaurant Beavers Creek en vleesgerechten in Hunter's Grill. Het overdekte zwembad met whirlpool, sauna, stoombad en fitness is zeker een grote troef. Dit hotel is ideaal voor mensen die gesteld zijn op betaalbare luxe.

Prijzen vanaf 161 euro

Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club ligt aan de oevers van Lake Disney, en alles staat in het teken van het Amerikaanse zeemansleven. Hier wordt de sfeer van een gezellige, badplaats nagebootst. Een ideaal hotel voor wie houdt van het zeeleven. Yacht Club serveert specialiteiten uit New England. Er is een cocktailbar, buffetrestaurant en een zeilersclub. Gratis is het zwembad met ook sauna, stoombad en fitness.

Prijzen vanaf 183 euro

Hotel New York

Een veeleisend publiek zal zeker houden van de stijl van New York uit de jaren 20 en 30. Buiten de art deco kamers zijn er ook nog suites en superieure kamers in de empire state club. Je vindt er een city bar en een verfijnd italiaans restaurant. Er is ook 24/24 roomservice. In de winter ligt er een ijspiste voor het hotel.

Prijzen vanaf 199 euro

Disneyland hotel

Voor wie echt gek is van Disney magie en voor wie het wat meer mag zijn is er het Disneyland hotel. Dit victoriaans hotel is het duurste onder de Disney hotels. In ruil daarvoor krijg je ontvangst door disney-figuren en directe toegang tot het park. Het hotel ligt recht boven de ingang. Restaurant California Grill serveert verfijnde gerechten, restaurant Inventions een internationale keuken. In Café Fantasia klinkt pianomuziek. Dit hotel heeft ook een wellness- en beautycentrum met zwembad, sauna, fitness, enz.

De suites zijn prachtig maar zeer duur. Je krijgt er wel een uitzicht voor in de plaats op Main Street en het kasteel van doornroosje.

Prijzen vanaf 300 euro

Officiële site: Disneyland Parijs