Optimaal van de efteling genieten boek een verblijf in efteling bosrijk

Inleiding

De Efteling is Nederlands populairste en meest bekende pretpark. Per jaar wordt de Efteling bezocht door drie tot vier miljoen bezoekers. De meeste mensen gaan een dagje naar de Efteling, maar je kan ook kiezen voor een verblijf bij de Efteling. Het Efteling Hotel bestaat al jaren, maar vrij nieuw is het vakantiepark van de Efteling. Dit vakantiepark heet Bosrijk en bestaat uit verschillende appartementen en vakantiehuizen. Wanneer je een verblijf boekt bij Efteling Bosrijk, dan krijg voor die dagen ook onbeperkt toegang tot de Efteling. Zeker met kinderen is dit ideaal! Met kleine kinderen is een hele dag rondlopen in de Efteling vaak te vermoeiend, nu kan dit verdeeld worden. Maar ook voor oudere kinderen is het erg leuk, zo kunnen ze extra vaak in hun favoriete attracties. Wat wil je allemaal weten over Efteling Bosrijk?

De Efteling

De Efteling is een populair attractiepark voor jong en oud. De efteling ligt in Kaatsheuvel, dit is een plaatsje in Noord-Brabant. Het park bestaat officieel al bijna 60 jaar! Er is van alles te doen in de Efteling. In het Sprookjesbos kom je alle bekende sprookjesfiguren tegen. Dit is vooral erg leuk voor de kleintjes, maar ook oudere kinderen en volwassenen zullen zich vermaken. Verder zijn er allerlei attracties voor verschillende leeftijden. Enkele bekende attracties zijn:

 • Droomvlucht
 • Fata Morgana
 • Python

In de winter is de Efteling helemaal speciaal. Speciaal voor de winter wordt de Efteling omgedoopt in de Winterefteling. Het pretpark wordt helemaal in winterse sferen gebracht en je kan er bijvoorbeeld schaatsen en langlaufen.

Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk is het vakantiepark van de Efteling. Je vindt hier verschillende soorten accomodaties, namelijk vakantiehuisjes (huyzen) en appartementen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen van maximaal acht personen. Een appartement biedt plaats voor maximaal vier personen. Tussen de verschillende vakantiehuizen en appartementen kan je ook weer onderscheid maken.

Vakantiehuizen Appartementen
Boshuys (6 personen) Poorthuysappartement
Boshuys (8 personen) Landhuysappartement
Boshuys (VIP) Landhuysappartement (VIP)
Dorpshuys (6 of 8 personen)

Efteling Bosrijk is een echte vakantiepark, dus je kan er van alles doen. Het mooiste is natuurlijk dat je tijdens je verblijf onbeperkt de Efteling kan bezoeken, maar er is nog veel meer te doen. Welke faciliteiten heeft Efteling Bosrijk?

 • Restaurant
 • Bar en terras
 • Eethuys
 • Ouderwetse oven voor vers gebakken broodjes en pizza's
 • Overdekt zwembad met een baby en peuterbadje

Extra's

Wanneer je geen genoeg van de sprookjesfiguren kan krijgen, dan kan je ze nog extra boeken.

 • Ontbijt met Roodkapje en oma
 • Diner met Hans en Grietje
 • Op je aankomstavond kan je naar de verhalen van Klaas Vaak en de zandkabouters luisteren.
 • Je kan je verblijf in Efteling Bosrijk ook combineren met andere extra's, zoals een theathervoorstelling of een dagje golven op de golfbaan.

Prijzen

De prijzen van Efteling Bosrijk zijn afhankelijk van wat je precies wilt, wanneer je wilt en hoelang je wilt blijven. Een verblijf in het voorseizoen is goedkoper dan in het hoogseizoen. Verder is een appartement goedkoper dan een vakantiehuis. Verder betaal je meer geld voor de extra's. Maar in principe kan je het goedkoopste driedaagse arrangement voor vier personen boeken vanaf 300 euro.

Conclusie

Wanneer je echt optimaal van de Efteling wilt genieten, dan is één dag eigenlijk niet lang genoeg. Je komt tijd tekort om alles te zien en om in alle attracties te gaan. Om optimaal van de Efteling te kunnen genieten, dan kan je een verblijf in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk boeken. Efteling Bosrijk is het vakantiepark van de Efteling. Je kan hier helemaal in Eftelingse sferen overnachten. Je kan kiezen voor een appartement of een vakantiehuis. Tijdens je verblijf in Efteling Bosrijk heb je onbeperkt toegang tot de Efteling. Zo kan je de Efteling meerdere dagen bezoeken. Dit heeft als voordeel dat je niet alles in één dag hoeft te proppen, dat je alles kan zien en dat je meerdere keren in je favoriete attracties kan gaan!

Klik hier om een verblijf in Efteling Bosrijk te boeken