Goedkoop Lowlands 2010 kaarten kopen of winnen

Lowlands 2010 echt uitverkocht? Nee hoor!

Lowlands was in 2010 in een recordtempo uitverkocht. En dat terwijl de line-up nog niet eens bekend was! Binnen 8 dagen na de start van de verkoop waren alle 55.000 kaarten uitverkocht. Saillant detail was dat er na een week op zondag al een bericht te lezen was dat de Lowlands kaarten waren uitverkocht. Er bleken echter via de CJP website nog 10.000 Lowlands kaarten beschikbaar. Die waren echter ook binnen een dag uitverkocht. Maar wat nu te doen als je geen kaart hebt weten te bemachtigen? Dit artikel legt uit wat je kunt doen om tegen een normale prijs (of gratis!) nog kaarten voor Lowlands te regelen.

Lowlands 2010 kaarten kopen

Een gewoon kaartje voor Lowlands kost in 2010 155 euro. Een combi ticket (met toegang tot Walibi) 176 euro. Een camper kaart kost 44 euro (allen inclusief servicekosten).  Veel kaarten worden door bedrijven ingekocht die ze vervolgens voor hogere prijzen doorverkopen. Bedrijven als livenation of seatwave verkopen nog Lowlands kaarten. Niet goedkoop, maar wel echt. Wil je verzekerd zijn van de normale prijs koop dan je kaartje voor Lowlands (of welk ander festival, sportwedstrijd, concert of evenement dan ook) via de website van Lowlands. Daar staat altijd vermeld waar de kaarten te koop zijn. Dat is nu echter te laat. Of niet? Tussen nu en het Lowlands festival is het mogelijk dat er nog Lowlands kaarten van sponsors vrij  komen als deze niet voor winacties worden gebruikt. Lowlands kaarten op de zwarte markt kopen brengt een risico met zich mee: die tickets worden zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. Voordeel daarvan is dat deze Lowlands kaarten weer in de reguliere verkoop terecht komen.  Er is dus een kans dat er vlak voor het Lowlands festival 2010 nog kaarten in de verkoop gaan. Dat is bij Lowlands 2009 ook gebeurd. Houd dus de website van Lowlands in de gaten. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief van Lowlands of op de twitter van Lowlands om direct op de hoogte te blijven!

Lowlands 2010 kaarten kopen op de zwarte markt

Veel festival bezoekers hebben slechte ervaringen met het kopen van met name e-tickets op de zwarte markt. Bekende verhalen zijn het meerdere malen verkopen van dezelfde e-tickets. Degene die als eerste aankomt bij het Lowlands terrein heeft geluk. Lowlands bezoekers die daarna komen met dezelfde e-ticket komen er dan pas bij de entree achter dat de streepjescode al een keer gescand is. Je komt dan niet binnen. Behalve als je heel veel geluk hebt en er toevallig nog kaarten aan de deur van Lowlands verkocht worden. Maar ga daar maar niet vanuit! Daarnaast kun je nog worden opgelicht met valse nagemaakte kaarten of tickets. Controleer daarom bij aankoop via bijvoorbeeld marktplaats altijd de echtheid van de Lowlands kaarten.

 Lowlands 2010 kaarten winnen

Er zijn in de aanloop naar Lowlands 2010 weer talloze prijsvragen om Lowlands kaarten te winnen. Radio- en TV-stations en diverse websites verloten kaarten of hebben prijsvragen. Radio 3FM is sponsor van Lowlands en heeft nog Lowlands kaarten te vergeven. Houd deze website in de gaten, hier komen alle prijsvragen met antwoord op terecht!