Lowlands 2012 Betaalbaar kaarten kopen of winnen

Lowlands 2012 binnen twee uur uitverkocht

Lowlands was in 2012 weer in een recordtempo uitverkocht. En dat terwijl de line-up nog niet eens bekend was! Binnen 2 uur na de start van de verkoop waren alle 55.000 kaarten uitverkocht. Via de CJP website waren echter nog 10.000 Lowlands kaarten beschikbaar. Die waren niet meteen uitverkocht. Vanwege grote drukte is die verkoop wat uitgesteld. Dezelfde dag stonden er al tientallen advertenties op marktplaats waarin mensen hun Lowlands kaarten aaboden. Met redenen als: 'per ongeluk teveel kaarten besteld' of 'ik kan toch niet'. De zwarte handel begint dus meteen. Maar wat te doen als je geen kaart hebt weten te bemachtigen? Dit artikel legt uit wat je kunt doen om tegen een normale prijs (of gratis!) nog kaarten voor Lowlands 2012 te regelen.

Lowlands 2012 kaarten kopen

Een gewoon kaartje voor Lowlands kost in 2012 185 euro. Een combi ticket (met toegang tot Walibi) 196 euro. Een camper kaart kost 44 euro (allen inclusief servicekosten). Veel kaarten worden door bedrijven ingekocht die ze vervolgens voor hogere prijzen doorverkopen. Wil je verzekert zijn van de normale prijs koop dan je kaartje voor Lowlands (of welk ander festival, sportwedstrijd, concert of evenement dan ook) via de website van Lowlands. Daar staat altijd vermeld waar de kaarten te koop zijn. Dat is nu echter te laat. Of niet? Tussen nu en het Lowlands festival is het mogelijk dat er nog Lowlands kaarten van sponsors vrij komen als deze niet voor winacties worden gebruikt. Lowlands kaarten op de zwarte markt kopen brengt een risico met zich mee: die tickets worden zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. Voordeel daarvan is dat deze Lowlands kaarten weer in de reguliere verkoop terecht komen. Er is dus een kans dat er vlak voor het Lowlands festival 2012 nog kaarten in de verkoop gaan. Dat is bij eerder Lowlands edities ook gebeurd. Houd dus de website van Lowlands in de gaten. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief van Lowlands of op de twitter van Lowlands om direct op de hoogte te blijven!

Lowlands 2012 kaarten kopen op de zwarte markt

Veel festival bezoekers hebben slechte ervaringen met het kopen van met name e-tickets op de zwarte markt. Bekende verhalen zijn het meerdere malen verkopen van dezelfde e-tickets. Degene die als eerste aankomt bij het Lowlands terrein heeft geluk. Lowlands bezoekers die daarna komen met dezelfde e-ticket komen er dan pas bij de entree achter dat de streepjescode al een keer gescand is. Je komt dan niet binnen. Behalve als je heel veel geluk hebt en er toevallig nog kaarten aan de deur van Lowlands verkocht worden. Maar ga daar maar niet vanuit! Daarnaast kun je nog worden opgelicht met valse nagemaakte kaarten of tickets. Controleer daarom bij aankoop via bijvoorbeeld marktplaats altijd de echtheid van de Lowlands kaarten. De verkoop van deze kaarten wordt tegenwoordig wel aangepakt door organisatie en politie.

Lowlands 2012 kaarten winnen

Er zijn in de aanloop naar Lowlands 2012 weer talloze prijsvragen om Lowlands kaarten te winnen. Radio- en TV-stations en diverse websites verloten kaarten of hebben prijsvragen. Radio 3FM is sponsor van Lowlands en heeft nog Lowlands kaarten te vergeven. Houd deze website in de gaten, hier komen alle prijsvragen met antwoord op terecht!

Links

Het mentale dieet plan: 11 kilo afvallen in 11 dagen