Goedkoop trance energy kaarten kopen

Kaartverkoop voor Trance Energy

Trance Energy wordt in 2009 weer in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden en was weer ver van tevoren uitverkocht. Hoe kun je toch nog goedkoop aan kaarten komen voor Trance Energy?

Trance Energy

Sinds 1999 wordt Trance Energy georganiseerd en het evenement is uitgegroeid tot een van de populairste dance feesten van Nederland. Na locaties als het Beursgebouw in Eindhoven en het Thialf stadion in Heerenveen is sinds 2003 de Jaarbeurs in Utrecht de thuishaven van Trance Energy. De jaarbeurs biedt plaats aan 30.000 muziekliefhebbers (vanuit de hele wereld) die al ruim voor de feestdatum kaarten weten te bemachtigen. Het feest is dan ook altijd voortijdig uitverkocht.

Kaarten kopen

Niet alle kaarten voor Trance Energy worden gekocht door partygangers. Er zijn legio bedrijven en particulieren die de kaarten kopen om ze vervolgens duurder te verkopen. Dit gaat soms tegen woekerprijzen en niet altijd legaal. De overheid is aan het onderzoeken wat ze hier tegen kan doen. Maar hoe kom je tot die tijd aan kaarten voor Trance Energy?

Goedkoop kaarten voor Trance Energy kopen

  • Sommige bedrijven bieden arrangementen aan voor Trance Energy. Dit houdt in dat er een toegangskaart met een hotelovernachting wordt aangeboden. Was je toch al van plan een hotel te boeken? Dan is dit een uitstekend alternatief! Arrangementen zijn namelijk rond de 100 euro, een bedrag dat je voor een normale overnachting + toegangskaart ook kwijt bent.
  • Op marktplaats, ebay, partyflock en dergelijke worden door particulieren kaarten aangeboden. Als je ver van tevoren zoekt dan worden er erg hoge prijzen gevraagd. Wacht liever tot een dag voor het feest of de dag van het feest zelf: mensen die ziek zijn of hun kaarten niet meer snel kwijt kunnen bieden dan hun kaarten tegen kostprijs (of misschien zelfs minder!) aan op internet.
  • Voor de ingang van het feest worden vaak zwart kaarten verkocht (dat is verboden!). Dit gaat bij uitverkochte feesten vaak tegen hoge prijzen. Mocht je echt heel graag naar binnen willen dan kun je erop gokken op de weg vanaf het station naar de jaarbeurs een eerlijk iemand te treffen die toevallig nog een kaart kwijt wil. Dit gaat waarschijnlijk ook tegen kostprijs omdat deze persoon zo snel mogelijk naar binnen wil en de kaart kwijt wil.
  • Op de website van Radio 538 kun je door het beantwoorden van een simpele vraag (antwoord = c) kaarten winnen voor Trance Energy.