Trouwjurk via E-Bay

Inleiding

Het kopen van een trouwjurk houdt veel vrouwen bezig en is voor sommige vrouwen een van de belangrijkste aankopen

op kleding gebied. Voor veel vrouwen geldt ook dat het niet mogelijk is om hun droomjurk te kopen, omdat het simpelweg te duur is. De gemiddelde prijs voor een trouwjurk is algauw €1500,= en daar zitten nog niet eens de vermaakkosten bij.

Als u de kosten voor een trouwjurk wilt drukken, maar nog steeds de trouwjurk wilt die u voor ogen heeft, dan is Ebay een goede plek om te kijken.

Waarom is het zo goedkoop?

De reden waarom het kopen van een nieuw trouwjurk zo goedkoop zijn op Ebay is, omdat veel van de top verkopers (of in Ebay termen Power Seller)  hun eigen fabriek hebben en de trouwjurken zelf maken. U koopt uw trouwjurk direct bij de fabrikant zonder tussenkomst van derden, dat is 1 van de redenen dat u geld uitspaart. De andere reden is dat de stof anders is. Bij de bruidsjurk van Pronovias wordt vaak Spaanse kant gebruikt (daardoor zijn die trouwjurken ook erg duur), wanneer u via Ebay besteld dan wordt een andere stof gebruikt.

Deze 2 hoofdredenen drukken de kosten.

Hieronder vindt u een paar richtlijnen voor het kopen van een trouwjurk via Ebay;

  • Kies een Power Seller en kijk bij de feedback, hier vind u altijd een eerlijk oordeel van mensen die u voor zijn gegaan. Wanneer de feedback u niet aan staat dan gaat u naar de volgende verkoper.
  • Kijk niet alleen naar de prijs. Er worden trouwjurken aangeboden vanaf €0,= en vanaf €100,=.  Onderzoek alles goed.
  • Schrijf uw maten exact op en bewaar het! Bijna alle Power Sellers hebben een maat schema die u kunt invullen. Geef goed aan of het in centimeter of inch is.
  • Om er zeker van te zijn dat een trouwjurk u wel staat, is het het beste om naar een bruidswinkel te gaan om verschillende stijlen uit te proberen. Zo weet u zeker dat de stijl van de trouwjurk die u in uw hoofd heeft ook goed staat bij u. Op een foto ziet de trouwjurk er totaal anders uit dan wanneer u het zelf aan heeft.
  • Communicatie is heel belangrijk. Wanneer u de trouwjurk ziet die u wilt, kunt u of een bod doen bij de Power Seller of een email versturen naar de Power Seller. Ik adviseer om een email te sturen naar de Power Seller, op deze manier kunt u zien hoe de verkoper met klanten omgaat. Ook kunt u nog eventuele vragen stellen mocht u die (nog) hebben.
  • Spreek de prijs van te voren goed af en vergeet niet te vragen of het in- of exclusief verzendkosten is.
  • Douanekosten komen er (bijna) altijd bij, u dient rekening te houden met ongeveer €45,-.

Het maakt niet uit wat voor stijl trouwjurk u zoekt, het is zeker te vinden op Ebay. Door van te voren verschillende stijlen trouwjurken te passen kan het u veel tijd schelen om naar een specifieke trouwjurk te zoeken.  Er is namelijk zoveel te vinden, dat het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Veel Power Sellers op Ebay maken de trouwjurk op maat, u kunt uw eigen stof kiezen, kleur en het model, dit allemaal voor een fractie van de kosten zoals het hier in de winkel hangt.

Designer trouwjurk via Ebay

Wat ook al mogelijkheid bestaat, is een kopie laten maken van een designer trouwjurk. Veel van de trouwjurken die te vinden zijn op Ebay zijn al van verschillende ontwerpers. Het kan zijn dat de trouwjurk die u graag wilt hebben er niet bij staat. Stuur dan een email naar 1 of meerdere Power Sellers om na te vragen of zij die speciale trouwjurk kunnen maken.

Als u niet veel budget heeft voor de trouwjurk van uw dromen hoeft u niet een compromis te sluiten. Door goed op Ebay te zoeken kunt u ook de trouwjurk krijgen waar u van droomt.