Pirates Of The Caribbean Online

Inleiding

De MMO Pirates Of The Caribbean Online, dit is een free to play multiplayer spel en het is gratis te downloaden vanaf hun site. Ik zal je in dit artikel uitleggen wat voor plus- en min punten dit spel heeft en of ik je dit spel aanraad.

Het spel

Bij Pirates Of The Caribbean Online heb je een gratis account mode en je kunt betalen waardoor je een premium account krijgt. In dit spel kun je questen voltooien en kun je in een guild waarmee je samen met andere piraten kan strijden op land en zee. Je kunt je eigen boot kopen, maar bij de gratis mode is dit beperkt tot 3 verschillende boten. Als je het spel maar even speelt heb je al genoeg geld voor alle 3 de boten.

Betaald account

Het betaalde account kost ongeveer 5 euro per maand wat eigenlijk wel meevalt. Als je een premium account hebt kan je hoger dan level 10 worden. Je kunt premium items kopen (Dat zijn er veel!). Je kunt veel meer boten kopen (Een stuk of 25 boten zijn er nu beschikbaar om te kopen en er zitten hele leuke boten tussen!).

Een crew

Je kan een crew maken. Met een crew kan je bonussen krijgen als je met meer mensen samen op een boot zit, je kan hierdoor veel sneller in levels stijgen.

Poker en Blackjack

Als je te weinig geld hebt in Pirates Of The Caribbean Online kun je met geld tegen online personen Poker of Blackjack spelen. Je kunt deze spellen ook met een gratis account spelen.

Pluspunten

Wat ik het leukst vind aan dit spel is dat je in boten kan rondlopen, dat je achter het kanon kan zitten en dat je dan het schip kan repareren. Dat kan bijvoorbeeld niet kan in het piraten spel Pirates Of The Burning Sea. Je hebt ook een fish sloop, Dat is ook wel leuk en geinig alleen jammer dat je deze boot niet kan kopen met een gratis account. Wat ook wel mooi is aan dit spel is dat je dit ook in 3D kan spelen, maar dan moet je wel een 3D computer hebben met een 3D bril erbij.

Minpunten

Wat grote minpunten zijn is dat je voor veel dingen een betaald account moet hebben. Het is ook jammer dat je op de zee maar uit twee teams kan kiezen (De Franse en Spanjaarden). Het is ook niet leuk dat er zo weinig of eigenlijk niks te maken valt zoals zwaarden, kleren. Wat ook leuk zou zijn is dat als je eigen boten kan maken.

Conclusie

Ik vind dat je dit spel voor jezelf wel een kans moet geven als je van multiplayer spellen houd, maar als je echt actief wilt spelen raad ik je aan voor dit spel te gaan betalen. Ik vind dit spel wel beter als andere piraten spellen, omdat je in dit spel kan rondlopen in boten en dat kan in geen enkel ander spel.

Ik hoop dat je dit een informatief artikel vond, bedankt voor het lezen!