Call Of Duty Black Ops zombie mode

Inleiding

Wat ik het leukste spel uit de Call Of Duty reeks vind is Call Of Duty Black Ops. Dat vind ik de leukste uit de reeks, omdat ze een game mode hebben dat zombie mode heet. Het woord zegt het al, je moet in deze mode zombies dood schieten. Zombie mode kan offline en online worden gespeeld. Ik speel het meestal online omdat dat veel leuker is dan offline. Online kan je leuk samenwerken. Je komt online ook veel verder, omdat je dan met meerdere speelt.

Het spel

Bij zombie mode is het de bedoeling zoveel mogelijk zombies te vermoorden en zo lang mogelijk stand proberen te houden. In het eerste level kan je de zombies makkelijk met een mes neersteken. De zombies komen uit ramen en van de daken. Er komen in het eerste level heel weinig zombies. De aantallen zombies worden verhoogd als je een level hoger komt. Als je zombies dood maakt krijg je punten. Als je een paar keer achter elkaar word geslagen door een zombie ga je dood. Het spel begint dan weer opnieuw.

Wapens kopen

Je kunt tijdens het spel ook wapens kopen. Aan de muur hangen allemaal wapens. Die wapens kan je kopen met punten. Je kunt maximaal 2 wapens bij je dragen. Je hebt ook betere messen die je kunt kopen. Deze messen moet je kopen met punten.

Speciale kisten

In het spel zijn speciale kisten. Voor een bepaald aantal punten kan je die speciale kist openen. Uit die kist komt dan willekeurig een wapen tevoorschijn die jij mag hebben. Er zitten slechte wapens tussen en er zitten ook hele goede wapens tussen. Je moet wel binnen een bepaalde tijd het wapen pakken als de kist een willekeurig wapen laat zien. Het wapen verdwijnt als je te lang wacht hem op te pakken. Er zitten soms ook speciale handgranaten in. Op zo’n speciale handgranaat lopen de zombies af. Als de zombies bij de handgranaat komen ontploft de handgranaat. Zo kan je in één keer veel zombies doden.

Ramen waar de zombies uitkomen

De zombies komen meestal uit ramen. Soms komen de zombies van het dak via de muur naar beneden. Als de zombies uit het raam komen, moeten ze eerst de houten planken ervoor kapot slaan. Die ramen kan je weer maken zodat de zombies er op een later moment moeilijker doorheen komen. Je krijgt ook nog eens punten voor het repareren van de ramen.

Deuren

Je hebt allemaal kamers binnen het spel. Als je in een andere kamer wilt komen moet je door een gesloten deur. Die gesloten deur kan je open kopen met punten. Zo krijg je een groter speelveld. Die deuren blijven dan het hele spel open.

Conclusie

Wat mijn conclusie is, is dat dit echt een mooie game mode is van Call Of Duty Black Ops. Het is echt heel verslavend, maar leuk! De game wordt mooi weergeven en de besturing werkt heel fijn. Je kunt de besturing ook heel makkelijk wijzigen naar jouw eigen fijne besturing. Dit spel is verkrijgbaar voor de XBOX 360, de Playstation 3 en voor de computer.

Links

Wil jij artikelen schrijven en geld verdienen?