Waarom Speelzolder er is voor peuters en kleuters

Speelzolder

Speelzolder is de web site voor peuters en kleuters, die leuk willen spelen. En denk nou niet dat u en uw kind de enige bezoekers op een willekeurige dag zijn. Elke dag zijn er volgens Speelzolder namelijk grofweg 10 miljoen hits. Ja u leest het goed en het verwondert me ook niets. Speelzolder is in meerdere landen populair en lijkt steeds verder in populariteit te stijgen. Op Speelzolder is zo veel mogelijk.

Speelzolder is begonnen als een hobby

Speelzolder is ooit ontstaan als een hobby van twee vrouwen, maar dat is het lang niet meer. Het is inmiddels uitgegroeid tot een ware uitkomst voor wie iets leuks zoekt voor zijn kinderen en strijd levert tegen verveling. Niet alleen de peuters en kleuters vinden het namelijk een fantastische site, maar ook de ouders. Samen lol maken op Speelzolder dus. Er is een gastenboek waarop je leuk kunt chatten met vriendjes en vriendinnetjes. Heb je nieuwe ideeën om iets leuks te doen of je net wat leuks meegemaakt, laat het dan weten. De anderen reageren en dat maakt het alleen maar leuker.

Er is veel aanbod op Speelzolder

Het aanbod op Speelzolder is groot en dat maakt het relatief gemakkelijk om elke keer wat leuks te vinden. Elk kind weet zich daarom wel met Speelzolder uren te vermaken. Ik noem een paar dingen:

 1. Kleurplaten om in te kleuren. Voor Moederdag, Koninginnedag, je eigen verjaardag, noem maar op
 2. Knutsel tips om een uit te proberen;
 3. Aankleed poppen, die je kunt aankleden zoals je wilt;
 4. Puzzels oplossen;
 5. Recepten om wat lekkers te koken;
 6. Spelletjes om te spelen;
 7. Je kunt er ook luisteren naar leuke liedjes en mee zingen;
 8. Lezen van gedichtjes kan ook;
 9. Verhalen voor jongens en meisjes;
 10. Mailen kan ook. Heb je zelf iets leuk gemaakt dan kun je het eenvoudig naar Speelzolder doorsturen;
 11. E- cards. verzenden met leuke berichtjes;
 12. Moppen, belgenmoppen, schoolmoppen, politiemoppen, doktersmoppen, raadsels en nog veel meer.

Speelzolder is gratis

De toegang tot Speelzolder is gratis. Speelzolder is inmiddels voorzien van wat reclame, om het allemaal goed op orde te houden, maar die reclame is nooit hinderlijk te noemen. En wat nog leuker is: alles is gratis te downloaden. Als het maar voor huiselijk gebruik is. Print een kleurplaat of bouwplaat uit en de kinderen zijn er uren zoet mee. Overigens vinden ze de plaatjes op het computerscherm ook altijd heel leuk. Op het scherm kunnen ze door met de muis te slepen een pop aankleden zoals ze maar willen. Kleurig, fleurig en om te lachen.

Speelzolder is er in vele varianten en in vele landen

Speelzolder is er in Nederland, België, Duitsland. Ook is men creatief in het kiezen van namen voor alternatieve verwante websites: er is speelzolder, spelzolder, seelzolder, peelzolder, noem maar op. Variaties genoeg.

Speelzolder is altijd bereikbaar

Omdat Speelzolder een website is, kunt u er er altijd op. Ook op reis. Via mobiel internet,leuk op de camping of in de hotelkamer. Nogmaals: de kinderen zijn er dol op. U doet er uw kinderen en uzelf een heel groot plezier mee.