Het online kopen van een tafeltennistafel

Inleiding

Een wedstrijdje tafeltennis doen wij allemaal wel eens in de vakantie. Tegenwoordig zien wij steeds meer tafeltennistafels in de achtertuin staan, puur voor recreatief gebruik. Leuk na schooltijd een wedstrijdje tafeltennis tegen vrienden of tegen je vader of moeder. Een beetje surfen op internet en je vindt een goede tafeltennistafel tegen een redelijke prijs. Wil je weten waar je een tafeltennistafel kunt kopen, lees dan verder.

Het kopen van een tafeltennistafel

Je hebt het voornemen om een tafeltennistafel te kopen om in de achtertuin neer te zetten. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een tafeltennistafel. De tafeltennistafel moet de juiste afmetingen hebben, de tafeltennistafel moet inklapbaar zijn zodat je hem eenvoudig in de garage of schuur kunt opruimen, de tafeltennistafel moet stevig zijn. Wil je meer tips voor het kopen van een tafeltennistafel lees dan het artikel Tips voor het kopen van een tafeltennistafel

Bij welke winkel koop ik een tafeltennistafel?

Uiteindelijk heb je dan de keuze gemaakt om een tafeltennistafel te kopen en ga je op zoek waar je die tafeltennistafel kan kopen. Je kunt natuurlijk een tweedehands tafeltennistafel kopen en op zoek gaan op sites als speurders.nl en marktplaats. Het nadeel van het kopen van een tweedehands tafel is dat je de tafeltennistafel zelf moet gaan ophalen. De tafeltennistafel moet dus wel in de auto kunnen. Wil je dit niet en wil je de tafeltennistafel gewoon laten bezorgen dan is het verstandig om deze tafel bij een gewone winkel te kopen die de tafeltennistafel ook zal bezorgen. Onderstaand treft u een aantal voorbeelden aan:

  • Toys24

Toys24 is een internetwinkel gespecialiseerd in de verkoop van sportartikelen en spelartikelen. Naast de verkoop van tafeltennistafels kunt u hier ook terecht voor ander buitenspeelgoed zoals trampolines, skelters, bolderkarren etc.

  • www.neck.nl

Neckermann verkoopt verschillende merken tafeltennistafels. Daarnaast verkoopt zij ook batjes en balletjes en beschermhoezen voor de tafeltennistafels.

  • www.tafeltenniscenter.nl

Zoals de naam al zegt is het bedrijf Tafeltenniscenter.nl gespecialiseerd in de online verkoop van tafeltennistafels. U kunt hier terecht voor tafeltennistafels voor particulier gebruik als tafels voor buiten die bijvoorbeeld door scholen worden gebruikt. Bovendien worden de tafels zonder meerkosten thuis bezorgd. Tafeltenniscenter verkoopt tafeltennistafels van de merken Cornilleau, Heemskerk en Adidas.

  • www.webgigant.nl

Webgigant verkoopt naast allerlei speelgoed ook tafeltennistafels. Webgigant verkoopt uitsluitend tafeltennistafels van het merk Sponeta. Deze kunnen bezorgd worden tegen meerprijs maar u kunt de tafeltennistafels eventueel ook afhalen in het magazijn te ’s-Hertogenbosch.

  • www.outdoortoyskrimpen.nl

Outdoor Krimpen is gevestigd te Krimpen aan den IJssel. Naast de verkoop van allerhande buitenspeelgoed verkoopt het bedrijf ook tafeltennistafels voor binnengebruik, buitengebruik en wedstrijdtafels.

  • www.toysxl.nl

De speelgoedzaak Toysxl staat bekend om zijn groot assortiment buitenspeelgoed. Toysxl verkoopt dan ook verschillende tafeltennistafels van de merken Heemskerk en Kettler.

  • www.tafeltenniswinkel.nl

Zoals de naam al zegt verkoopt deze winkel uitsluitend tafeltennistafels en alles wat met tafeltennis te maken heeft. Tafeltenniswinkel heeft twee vestigingen, gelegen in Utrecht en in Zwolle. Daarnaast heeft zij een webshop. Er worden meer dan 100 verschillende soorten tafeltennistafels aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk om een tafeltennistafel te huren.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden