Waar vindt u het laatste voetbalnieuws

Voetbalnieuws bij Voetbal International

De echte voetballiefhebber wil voetbal nieuws. Niet alleen de maandagmorgen, maar altijd. En dat weten ook de media. Sport is een grote publiekstrekker. Met kranten, tijdschriften, websites, gadgets, of gewoon lekker een avondje voetbal kijken voor de televisie of in het stadion. En vergeet de website van voetbal international natuurlijk niet: boordevol nieuws

Voetbal International

En dan is daar Voetbal International. Onlosmakelijk verbonden met de naam van Johan Derksen, de hoofdredacteur. Of u de man nou mag of niet, Voetbal International, VI, scoort uitstekend. VI heeft een oplage van circa 200.000 en een leuke website: vi.nl

Tijdschrift voetbal international

Het tijdschrift met de naam Voetbal International bestaat al sinds 1965. Een eeuwigheid is dat in medialand, maar nog altijd is het volledig bij de tijd. Natuurlijk is er is veel aandacht voor de Nederlandse voetbalclubs, maar er is ook veel buitenlands voetbal, er zijn diepte-interviews en lezersonderzoeken. Al met al de manier, om te weten wat je lezers echt bezig houdt. Een jaarabonnement op VI kost het eerste jaar met korting nog geen 75 euro. Vergeet ook de seizoensgidsen niet, die u dan krijgt en het Voetbal jaarboek van VI. En vergeet ook niet VI Junior voor de kinderen.

Website van voetbal international

De website vi.nl van Voetbal International is zeer actueel en sprankelend opgezet. Even klikken en u weet alles over een speler, uw favoriete club en de competities in de wereld. Alles over een EK of WK. Er zijn columns van Johan Derksen, Taco van den Velde, Peter Wekking, Simon Zwartkruis en vele anderen, foto's, actuele uitslagen, de VI Quiz en de VI Shop, een video rubriek, nieuws flashes. Noem maar op. De echte voetballiefhebber weet hier wel raad mee. Wilt u iets weten over een voetballer dan bent u hier wederom aan het juiste adres. Nieuw is het interactieve gedeelte waar u over van alles en nog wat kunt chatten met anderen.

Transferboek en andere roddels

Zondermeer vermakelijk is het transferboek op VI. Soms zijn het nog maar roddels, maar meestal zit men daar helemaal goed met alles wat op transfer gebied gebeurt. Om wie het gaat, om welk bedrag en waarom. Niet alleen op de Nederlandse markt maar ook internationaal. Leuk om te lezen en in te zien.

Televisie en internet

Tijdschrift, internet en op de televisie. VI is nu ook de naam van een wekelijks discussieprogramma op maandagavond op RTL7. Natuurlijk met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee en vele anderen. Elke uitzending schuift er weer een speciale gast bij aan de discussie tafel. Neen, Voetbal International kan zo nog heel lang mee, ook onder de nieuwe naam Voetbal Insight.

Speciale bijlagen bij kranten

Ook de gedrukte pers en dan doel ik vooral op de kranten, heeft door dat goed voetbalnieuws zeer gevraagd is. Niet voor niets hebben de meeste kranten inmiddels een aparte sportbijlage met daarin volop aandacht voor het voetballen. En zeg nou eens eerlijk, de Nederlandse clubs doen het momenteel uitstekend en ook op het WK wist het nationale elftal het zeer ver te schoppen. Allemaal amusement waar bijna iedereen graag naar kijkt. Denk aan de bijlagen van de krant van wakker Nederland, de Telegraaf, de Volkskrant, maar zeker ook het vernieuwde AD.