Je paard makkelijk de trailer in!

Ook jouw paard makkelijk de trailer in!

Weigert jouw paard soms de trailer op te gaan? Is je paard bang en/of dominant bij het laden? (het kan namelijk een combinatie zijn van de twee)Gaat je paard niet verder dan voorbenen op de laadklep? Ging trailer laden altijd zonder problemen en opeens lukt het niet meer? Heb ook jij genoeg van dwang en intimidatie om paarden op de trailer te laden? Gaat je paard er wel op, maar is de stang sluiten een uitdaging? Dit alles en meer wordt behandeld in de videocursus.

Wil jij …

… je paard alleen kunnen laden? … dat je paard voor je uit zelfstandig de trailer op loopt? … dat je paard geduldig blijft staan zodat je de stang rustig kunt dicht doen? … dat je paard rustiger is onderweg en niet bezweet aankomt?Dit alles en meer zal jouw resultaat zijn van het volgen van de video cursus. Je hebt geen ervaring nodig met Natural Horsemanship. De basis oefeningen in de cursus kan iedereen doen.

Bespaar geld

Een specialist zoals mijzelf of iemand anders die een paardvriendelijke manier van trailer laden aanbiedt aan huis laten komen kost al gauw honderden euro’s aan trainingstijd en reiskosten. Vervolgens gaat die persoon weer naar huis en moet je maar hopen dat je paard het ook voor jou blijft doen.

“Als je iemand een vis geeft, voed je hem voor een dag. Leer je hem vissen, voed je hem voor zijn leven.”

Onder dit motto heb ik alles wat ik weet heel duidelijk, kort en makkelijk te begrijpen op video vastgelegd. Heel veel details worden visueel met tekst en uitleg behandeld zodat jij weet waar je op moet letten. Deze video cursus is een eenvoudige, complete mini-cursus in Natural Horsemanship. Alle oefeningen en principes die je te zien krijgt op de video’s kun je ook toepassen op veulens en jonge paarden. Je kan de videocursus voor een klein bedrag downloaden via de link hieronder!

De video cursus bestaat uit de volgende delen

(Al het commentaar in de video’s is in het Nederlands)

Deel 1: Voorbereidingen – The Basic Moves Deel 2: Meer theorie en details in beeld over The Basic Moves Deel 3: Theorie over het trailerladen zelf – het concept uit mijn Ebook Deel 4: Trailerladen met Nero (de haflinger) Deel 5: Trailerladen met Paul & Apache (KWPN) Casestudies met nog meer verschillende paarden Tips, Tools, Details, Vraag en Antwoord, Problemen Oplossen op Verzoek (Wijzigingen voorbehouden)

Wat ik je ook beloof is dat het geen hele lange video’s zijn waardoor je uren voor je computer moet zitten. Ze zijn kort, krachtig en duidelijk. Je kunt ze meerdere keren bekijken om alle details goed in je op te nemen.

samengevat

Je paard luister na deze cursus naar je! Jij bent de baas na deze cursus! Het word weer leuk om met je paard weg te gaan in de trailer! Je paard is minder dominant na deze cursus! Het scheelt een hoop geld om de cursus via internet te volgen!

Links

Klik hier om meteen naar de website te gaan om de filmpjes te bekijken!