Keuken - de mooiste betaalbare keukens

Betaalbare keuken

Een nieuwe keuken gaat heel wat jaren mee, maar een keuken is ook een hele uitgave. Daarom is het goed jezelf goed te oriënteren voor je een keuken koopt. Maar wie zich voor het eerst gaat oriënteren, komt er al snel achter dat er heel veel keuken leveranciers zijn die nogal verschillen in prijs en kwaliteit. Lees hier waar je mooie en vooral betaalbare keukens kunt kopen.

Keuken: Bruynzeel

Bruynzeel is een zeer bekend keuken merk dat al sinds 1937 keukens maakt. Deze lange ervaring zie je in elke keuken terugkomen. Daarom is een keuken van Bruynzeel het beste samen te vatten met de woorden: topkwaliteit en betaalbaar. Neem als voorbeeld de trendy keuken van het type Atlas. Deze keuken bestaat uit een eenvoudige basis, waarbinnen (bijna) eindeloos gevarieerd kan worden met frontjes voor de kasten en lades, kleurtjes, greepjes, verlichting, noem maar op. Hierdoor kan je jouw keuken tóch helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Maar omdat het allemaal standaard elementen zijn, blijft het uiterst betaalbaar. Misschien houd je dan wel wat geld over voor een mooi fornuis van Aga, of Boretti!

Keuken: Brugman

Nog een bekende keuken leverancier is Brugman keukens uit Waalwijk. Wie een keuken zoekt heeft bij Brugman volop keus, want ze leveren meer dan 150 keuken modellen. Om te kunnen zien of jouw 'droom' keuken ook betaalbaar is, heeft Brugman een handige budgetplanner op hun website staan, waarbij je thuis alvast van achter je computer kunt berekenen hoe voordelig jouw nieuwe keuken is. Let goed op, want ze hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsregelingen waarbij er bijvoorbeeld korting wordt gegeven op de aanschaf van de keuken apparatuur, of de montage. Hierdoor wordt je nieuwe keuken wel heel betaalbaar!

Als je een hele betaalbare keuken hebt gevonden en je misschien wat goedkoper uit bent dan je had gedacht, kan je misschien overwegen ook eens te kijken voor een nieuwe badkamer van Brugman... want die hebben ze ook.

Keuken: Ikea

Misschien denk je er niet als eerste aan als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, maar ook Ikea heeft een uitgebreide keuken afdeling. En natuurlijk zou een keuken van Ikea geen keuken van Ikea zijn als deze niet héél betaalbaar, duurzaam én slim zou zijn. Want Ikea slaagt er altijd in slimme oplossingen te bedenken waarbij je altijd denkt: Waarom ben ik daar zelf niet op gekomen? In principe wordt een keuken van Ikea geleverd met een duidelijke montagehandleiding en de nodige inbussleuteltjes. Als je ervoor kiest om de keuken zelf te monteren scheelt dit aanzienlijk in de kosten, maar je kunt er ook voor kiezen jouw keuken te laten monteren door een door Ikea geselecteerd montagebedrijf. Zelfs dan is een Ikea keuken heel betaalbaar.

Keuken: Alno

Alno is een relatief nieuw keuken merk op de Nederlandse markt. Maar dit zegt niets over de kwaliteit, want wie niet weet dat het een keuken van Alno is, denkt al snel dat het een keuken van Bulthaup of Siematic is. Maar er is één verschil: de prijs. Want een keuken van Alno blinkt uit in design, maar blijft wel heel betaalbaar. Toch liever een échte design keuken? Lees dan hier verder.

Keuken: Renoveren

Heb je tevergeefs gezocht naar een betaalbare keuken, maar heb je niets kunnen vinden wat binnen jouw budget ligt? Overweeg dan je huidige keuken te renoveren. Dit kan op verschillende manieren. Als je het met een heel beperkt budget wilt doen, schilder je de tegels en de frontjes van je keuken zelf. Kies hiervoor een harde, krasvaste verf (botenlak bijvoorbeeld). Als je meer te besteden hebt, kan je ervoor kiezen je keuken door een gespecialiseerd bedrijf in een andere kleur te laten spuiten, of om enkel de frontjes van de kasten te vervangen. Je zult zien dat met enkel een ander kleurtje je keuken er al heel anders uitziet.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden