Direct Wonen is direct huren

Direct huis huren in 2021 met Direct Wonen

Hoe_komt_hypotheekrente_tot_stand-IntroPlaatje.jpg

Wie in 2021 snel een huis of kamer wil huren in ons land, zal merken dat dit vaak nog niet zo eenvoudig is. Wie snel een huis wil huren of verhuren kan daarvoor een specialist nemen die van aanpakken weet. Particuliere bemiddelaar Direct Wonen is dan waarschijnlijk een goede partner in zaken. Geef op waar je wat wil huren of verhuren en dit bedrijf gaat gericht voor je aan de slag. Ga ook voor betaalbaar kopen of huren. Lees meer over huren in plaats van kopen.

Wie is Direct Wonen

Direct Wonen is een particuliere bemiddelaar met een grote database een huurwoningen. Dit bedrijf is in dit segment marktleider en is in bijna heel Nederland actief. Het is een makelaar in huur en verhuur, waar zowel wie zoekt naar woonruimte als wie een huurwoning in de verhuur wil zetten eenvoudig kan aankloppen. Momenteel zijn er meer dan 30 vestigingen, maar u kunt er ook eenvoudig online terecht.

Ik wil een huurhuis

U wilt een huurhuis, maar wat voor huurhuis wilt u. Het kan een volledige huurwoning zijn met tuin, maar ook een appartement. En dan nog kan het bescheiden van omvang zijn of groot. U geeft aan wat uw wensen zijn en DirectWonen gaat voor u aan de slag. Als het uit voorraad is kan het natuurlijk allemaal veel sneller dan wanneer uw wensen zo specifiek zijn dat er nauwelijks aanbod van is. Wilt u gemeubileerd huren of niet en wat is de huur die u kunt en wilt betalen.

Abonnement afsluiten

Wie zich hier wil inschrijven voor huurruimte moet een abonnement nemen van enkele tientjes per jaar. Dat geeft direct toegang tot de actuele database met vele foto’s en uitgebreide beschrijvingen en met daarbij de directe mogelijkheid om op het aanbod of de vraag te reageren. Wil je er meer vaart achter zetten en een sms’je ontvangen als er een ruimte is die aan je wensen voldoet dan kies je voor het luxe abonnement. Je logt in op de website met je inlognaam en wachtwoord en kunt zo snel aan de slag. Zie je een woning of appartement die je wat lijkt dan meld je je aan voor een bezichtiging. Wie een abonnement heeft krijgt al aanbiedingen voordat de woonruimte op de website staat. U hebt dus in vele opzichten een streepje voor.

Hoeveel huur moet ik betalen

Als men over huur praat, bedoelt men meestal de kale huurprijs. Dat wil zeggen zonder uitgaven voor gas, elektra, water en servicekosten. In de servicekosten zitten het schoonhouden van gemeenschappelijke gedeelten en klein onderhoud. Vaak is de verwarming in een gebouw gemeenschappelijk en worden de kosten verdeeld over alle huurders. Het is wel belangrijk om de servicekosten te volgen, omdat bij hoge olieprijzen ook deze kosten kunnen oplopen. Daarom is een verhuurder verplicht om u een jaarlijks overzicht van de servicekosten te geven. Dat is ook het moment dat de voorschotten die u betaald hebt, worden verrekend met de eindejaarrekening. Als alles in uw huur is inbegrepen, want dat kan ook, spreken we over all-in huur.

Mijn woonwensen zijn

Geef je woonwensen zo gedetailleerd mogelijk aan. Dus geeft antwoord op vragen als:

  1. Waar zoek je huurruimte.
  2. Tegen welke huurprijs wil je maximaal huren.
  3. Is buitenruimte een vereiste zoals een tuin.
  4. Wil je bergruimte hebben.
  5. Wil je dat ook huisdieren zijn toegestaan.
  6. Zoek je een kamer, een appartement, een huis, wat anders.
  7. Hoeveel kamers wil je minimaal.
  8. Hoe groot moet het zijn in oppervlakte.
  9. Hoe wil je huren. Kaal, gestoffeerd of gemeubileerd.
  10. Voor hoeveel personen is het huis en de woonruimte die je zoekt, bedoeld

Hoe preciezer je bent hoe gerichter kan worden gezocht. Van de andere kant geldt wel dat als de eisen heel specifiek worden de kans om direct woonruimte vinden kleiner wordt. Wanneer is gevonden wat je zocht, teken je een voorlopige huurovereenkomst. Zodra dan ook de verhuurder akkoord is, is de voorlopige huurovereenkomst tevens de definitieve overeenkomst en kan na betaling van borg en bemiddelingskosten de verhuizing beginnen.

Meer info op de WIKI4YOU homepage

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden