Waar kun je leuke kerstpakketten kopen

Inleiding

Als de kerstperiode er weer aan zit te komen, is het tevens weer de tijd van de kerstpakketten. Deze kerstpakketten worden ondanks de fiscale beperkingen door veel bedrijven aan hun werknemers uitgereikt. De laatste jaren zijn er ook veel bedrijven geweest die in plaats van een kerstpakket een bedrag schonken aan een goed doel of aan de werkgever een bon gaven voor het ondernemen van een activiteit. Toch blijft er niets zo leuk om naar huis te gaan met een kerstpakket en thuis het kerstpakket uit te pakken en één voor één de spullen uit de doos te halen.

Nu kun je natuurlijk als werkgever zelf een kerstpakket voor je personeel gaan samenstellen, misschien zelfs in overleg met een delegatie van de ondernemingsraad. Het is leuk en dankbaar om te doen, maar kost vaak veel tijd. Er zijn daarom talloze bedrijven die kant en klare kerstpakketten in verschillende prijscategorieën aanbieden. Het ene pakket is vaak nog mooier dan het andere. Sommige kerstpakketten worden ingedeeld aan de hand van een bepaald thema, een bepaalde smaak of een bepaalde kleur van de verpakkingen van de artikelen die in het kerstpakket zitten. Er zijn al leuke kerstpakketten te koop voor euro 25,-. Het is even goed zoeken, maar voor iedereen is er wel wat te vinden. Je wilt toch dat je werknemers plezier hebben in het uitpakken van hun kerstpakket.

Waar koop je nu een leuk kerstpakket?

Om de zoektocht enigszins te vereenvoudigen tref je onderstaand een opsomming aan van verschillende bedrijven die kant en klare kerstpakketten aanbieden. Naast het feit dat je een kerstpakket in de winkel kunt uitzoeken is het ook mogelijk deze kerstpakketten via internet te bestellen. Er zijn verschillende bedrijven die kerstpakketten online aanbieden. Ook deze bedrijven treft u hieronder op de lijst aan.

Makro

De Makro heeft voor ieder wat wils. U kunt er een kant-en-klaar kerstpakket krijgen. U kunt ook zelf bepalen wat u in het kerstpakket wilt hebben. Bovendien is het mogelijk bij de Makro om bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de doos van het kerstpakket te laten drukken. De Makro heeft verschillende vestigingen in Nederland en u kunt hier altijd terecht. Bij elke vestiging van de Makro staan de diverse kerstpakketten opgesteld, om met eigen ogen te kunnen zien wat er zoal in het kerstpakket is opgenomen. Vanaf medio oktober is het mogelijk om de kerstpakketten te bekijken en aan te schaffen.

Albert Hein

Ook de supermarkt Albert Hein heeft veel verschillende soorten kerstpakketten. In de kerstpakketten treft u alleen de beste merken van Albert Hein en de excellent producten aan. De kerstpakketten zijn te koop vanaf medio oktober.

Kerstpakketten Idee

Kerstpakketten Idee is een bedrijf waar u via internet uw kerstpakket kunt bestellen. Er zijn verschillende kerstpakketten te koop in drie verschillende prijscategorieën. Klikt u op de prijscategorie dan krijgt u een duidelijk overzicht van de kerstpakketten die er in die prijsklassen zijn. Per kerstpakket staat duidelijk de prijs en de hoeveelheid producten en welke producten er in het betreffende pakket zitten. Alles heel duidelijk en overzichtelijk.

Kerstpakketten-online

Ook bij dit bedrijf kunt u uw kerstpakket via internet samenstellen en bestellen. Ook hier ziet u een duidelijk overzicht welk kerstpakket bij welke prijscategorie hoort. Bovendien kunt u vanaf een aantal artikelen per pakket uw kerstpakket helemaal zelf samenstellen.

Tips

Naast een traditioneel kerstpakket, kunt u ook eens denken aan een kerstgeschenk. Het is ook mogelijk uw medewerkers zelf kerstgeschenken te laten kiezen uit een breed assortiment van artikelen. Stel een bepaald bedrag ter beschikking en klaar is Kees. U hoeft zich niet te beperken tot een kerstpakket, een eindejaarspakket is ook heel leuk!