De beste voorbereidingen op mijn bedrijfsfeest en personeelsfeesten

Personeelsuitjes en bedrijfsfeesten

Al vele jaren organiseren wij feesten voor medewerkers en familie van het personeel bedrijfsfeesten. Van kleine personeelsuitjes tot grote bedrijfsfeesten. Bedrijfsfeesten, een feest voor iedere werknemer. Eens een keer wat anders met je collega’s dan alleen met elkaar werken. Lekker ontspannen met je medewerker een drankje doen terwijl er een fijn muziekje op de achtergrond draait.

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn leuk voor jong en oud, werkgever en werknemer. Maar hoe komt zo’n personeelsfeest tot stand? Wordt dit geregeld door het bedrijf zelf of nemen de werknemers de touwtjes in eigen handen voor deze feestjes? Personeelsfeesten voor grote bedrijven worden vaak vanuit het bedrijf zelf georganiseerd voor alle werknemers die bij het bedrijf werkzaam zijn. Deze feestjes kunnen variëren van een feestje in een grote tent met een barbecue tot een groots feest met dj in een afgehuurde discotheek.

Zelf een personeelsfeest organiseren

Maar voor de grotere bedrijven die dit niet doen en de kleinere bedrijven moeten deze personeelsfeesten vaak toch door het personeel zelf worden georganiseerd. Voor een dergelijk feestje zijn verscheidene dingen nodig. Zo heb je een locatie nodig om het feestje te houden, mensen houden wel van een drankje bij zulke feestelijkheden. Vaak wordt er dan ook nog een kleine activiteit gehouden om de werknemers elkaar beter te leren kennen, een soort van teambuildingsdag. Maar deze personeelsfeestjes kunnen ook uitbesteed worden, er zijn namelijk zalencentra en andere locaties die voor dergelijke evenementen een arrangement hebben samengesteld. Vaak zijn deze arrangementen wel wat duurder dan wanneer je zelf het feestje organiseert. Deze arrangementen zijn vaak opgebouwd uit een receptie, waarop een activiteit volgt, hierna kan er eventueel een buffet volgen om daarna een denderend feestje te bouwen met je collega’s.

Diverse locaties voor bedrijfsfeest en personeelsfeest

Zoals gezegd zijn er de normale locaties voor een bedrijfsfeest zoals een zalencentrum, een restaurant en een discotheek. Maarbuiten deze locaties zijn er nog veel meer locaties waar een bedrijfsfeest kan worden gegeven in overleg met de leiding van de faciliteit. Zo is het een keer anders als er een bedrijfsfeest wordt gehouden in de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot, of een bedrijfsfeestje in een afgehuurd pretpark.

Creativiteit is er genoeg! Ook binnen uw bedrijf!

Zo zijn er zoveel creatieve dingen te bedenken als een bedrijfsfeestje moet worden georganiseerd. Gaat u eens samen met uw collega’s om de tafel zitten en bedenk eens ene leuk uitje voor uw bedrijf!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden