Videoconference voor uw bedrijf: nieuw en zoals het hoort

IRIS en video conferenties

In deze tijd van kostenbesparing maken bedrijven meer en meer gebruik van videoconferentie: vergaderen via de telefoon. Zakenreizen kosten immers niet alleen geld maar ook dure tijd. Dan is er sinds kort een nieuwe oplossing: IRIS. IRIS zorgt ervoor dat je online en op een aangename, natuurlijke manier communiceert met die ander.

 

De beperkingen van webcam en videoconferencing

IRIS is geboren uit frustratie zoals elke innovatie. Aangezien een videoconference in veel gevallen ook een verkoopgesprek kan zijn, is een aangenaam, face-to-face beeld van zeer groot belang waarbij oogcontact gewoonweg een must is. Omdat deze tool nog niet kant-en-klaar voorhanden was, werd deze nieuw ontwikkeld.

Voordelen van IRIS?

IRIS is een nieuwe Nederlandse vinding die kwalitatief online vergaderen claimt als tegenhanger van Skype, Webex of Vidyo.

Hoe werkt IRIS?

*IRIS is een beeldscherm met een camer-reflectiesysteem dat je kunt koppelen aan je pc of laptop. De gebruiker kijkt gewoon naar zijn beeldscherm maar door het spiegelsysteem lijkt het of hij recht in de camera kijkt.

  • IRIS past op elk bureau en is bovendien te gebruiken als 2de beeldscherm.
  • Bovendien is dit het enige systeem waarbij de 'ontvangende partij' geen zelfde apparaat nodig heeft om toch oogcontact te ervaren.

Link

Website IRIS