Tips voor het starten van uw Home-Based Service Business

Tips voor het starten van uw Home Based Service Business

Home_based_service_business.pngDe huidige trend is werken van thuis uit. Het vergt relatief weinig startkapitaal en is dus ideaal voor startende ondernemers met een laag budget of die de opstartkosten laag willen houden. Denk je eraan om een Home based service business op te starten, wel dan zijn hier enkele tips die de opstart van een Home based service business makkelijker maken.

Wat is een Home based service business

Een service business is een bedrijf die anderen hulp aanbieden. Dit kan natuurlijk voor vanalles zijn, bijvoorbeeld voor het maaien van het gazon, een kamer te verven of de boekhouding laten doen. De basis van een succesvol bedrijf is dat het voorziet in een behoefte. In je eigen omgeving zal je eerst wat onderzoek moeten doen, nagaan wat de behoeften zijn maar ook eens stilstaan wat jezelf te bieden hebt.

De voordelen van een Home based service business

Er zijn verschillende voordelen om een bedrijf te runnen van thuis uit. Ten eerste, je kan je bedrijf runnen van thuis uit. Aangezien je al onkosten hebt van huis, auto en energie is de enige kost het materiaal voor je bedrijf. En als je bedrijf er één is die voortkomt uit je hobby dan zal je het meeste materiaal al hebben. Ten tweede, een home based service business heeft lage opstartkosten. Ook geen kosten maken voor werknemers, het enige waar je even moet bij stilstaan is dat je alleen aanneemt wat je aankan, niks meer maar ook niks minder.

Home-based service business opties

Notebook_writing.jpgZoals reeds gezegd, we kunnen onze service van thuis uit geven. Met een website voor de verkoop van onze diensten houden we eveneens de kosten laag en je haalt er het maximuum profijt uit. Het internet is de database van je klanten, de mogelijkheden op marketing technisch gebied zijn eindeloos. Nu gaan we het even hebben over de opties.

Virtuele service: heeft de laatste 10 jaar een enorme weg afgelegd. Het gebruik van een computer, fax, telefoon en internet toegang, je zou kleine administratieve taken kunnen uitvoeren voor kleine bedrijven. Je wordt betaald voor de geleverde inspanningen en er is geen extra kost voor het bedrijf. Virtuele assistent gaat van transcriptie tot boekhouding, email en websites.

Transcriptie: dit kan heel winstgevend zijn. Medische kantoren en bedrijven zijn altijd op zoek naar iemand om hun audio of video files te transcriberen. Het is veel eenvoudiger en het kost minder tijd om een interview of een medische procedure op te nemen. Je job is dan de opgenomen opname in documentvorm te maken, dit voor patiëntkaarten en online gebruik van allerlei zaken.

Ghostwriting: is het schrijven van artikelen, novels, ebooks en nog veel meer. Dit kan voor een enkeling zijn maar ook voor een bedrijf natuurlijk. Heb je schrijverstalent gebruik dit dan voor bedrijven die dit nodig hebben. Je kan goed verdienen met het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

De start tips

Er zijn overwegingen bij het opstarten van een bedrijf, dit is ook voor een Home based service business bedrijf zo. Hieronder de tips.

  1. Kijk de lokale wetten na voor het opstarten van je bedrijf. Voor de meeste Home based service business bedrijven zijn er geen speciale vereisten, wel als je klanten wil ontvangen thuis en reclameborden plaatsen in de voortuin.
  2. Kleine bedrijven betalen ook lasten. Nu je een bedrijf hebt zal je verplichte terugkerende betalingen hebben. Informeer je heel goed voor het opstarten van een bedrijf. Kwestie om later niet voor verassingen te komen staan.
  3. Zet een aparte werkruimte op. Dit kan eventueel een logeerruimte zijn. Het komt in feite hier op neer: zorg voor een plaats in je huis die je kan afsluiten met een deur waar je ongestoord je werk kan doen. Probeer ook een aparte telefoonlijn te hebben. Geef je een workshop dan kan je overwegen om de garage te gebruiken in plaats van de keuken of living.
  4. Gebruik offline marketing methodes om klanten aan te trekken, je kan een advertentie plaatsen in de plaatselijke krant of reclamefolders, nieuwsblad, flyers, het aanhangbord in het warenhuis. Natuurlijk ga je ook online marketing doen, artikelen schrijven, emails sturen, website en nog vele andere marketing methodes.
  5. Maak een schema om de tijd te verdelen tussen familie en werk. De balance is heel belangrijk. Je aan het gemaakte schema houden betekent dat er gewerkt wordt zonder dat je familie er nadeel van heeft.

 Tot slot: Een goed alternatief

Een Home based service business bedrijf is een alternatief voor mensen die ondernemer willen worden en de kosten laag moeten houden. Zoals ze in het Engels zeggen: If you have a talent and can meet a need, overweeg dan een Home Based Service Business.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden