Voor elk wat wils: peperdure smartphones

Peperdure smartphones

VIPIedereen beslist uiteraard zelf over zijn of haar budget. Wil je veel geld uitgeven voor een exclusieve GSM dan moet je dat zelf weten. Mobiele telefoons ontworpen door topdesigners: je valt er natuurlijk wel mee op. Het is maar waar je van houdt en wat je ervoor wil neertellen. Luxe gadget dus want uiteindelijk... worden die dure mobieltjes ook gestolen ... en kan je er ook 'maar' mee bellen... Dat wordt wel eens vergeten: een GSM dient uiteindelijk om mee te telefoneren en alle andere poeha is marketing, is uitdaging, is misleiding, is VERleiding...

 

Enkele peperdure merken

 

ARMANI

Samsung is al aan zijn tweede design smartphone toe: de B7620 en niemand minder dan Giorgio Armani heeft het perperdure mobieltje ontworpen. Voor € 700 ben je dan de trotse bezitter van een GSM met een goudbronzen kast èn het Armani-logo! Verder met een 5 megapixel camera en uitschuifbaar toetsenbord. De prijs alleen al zou ik ook al als een uitschuiver van jewelste klasseren. En toch... Samsung is natuurlijk niet gek: je brengt geen versie 2 op de markt als de eerste versie niet succesrijk is geweest, ondanks de beperkte uitgave. Het display is kantelbaar voor een ideale kijkhoek. Het volledige touchscreen en het toetsenbord kunnen tegelijk worden gebruikt.

Dolce & Gabbana

Dolce en Gabbana

Uiteraard mocht D&G niet achterlblijven: De Motorola RAZR V3i is out! Na Motorola koos het ontwerpersduo Dolce & Gabbana deze keer voor Sony Ericsson en ontwierp een gsm die, maanden voor de lancering, al een heuse buzz creëerde. 'De Bejoo' is een niet te missen must have voor elke D&G-fan. Het gouden toestelletje met de allure van een diamant gebruik je niet enkel om te bellen maar ook om als eerste de nieuwste beelden van de herfst-wintercollectie 2009-2010 te bekijken! Maar er is meer: de gsm staat voortdurend in verbinding met de D&G-blog en zo krijg je de laatste nieuwtjes zo op je mobiel. Dankzij het kleine formaat past hij in elke tas! Voor ongeduldige fashionista’s: eind 2009 bel je met je Bejoo! Prijs: € 900. 

Prada

Prada gaat in zee met LG en noemt zijn GSM gewoon LG Prada II (modelnummer KF900). Kenmerken: een echte stijlvolle fashiontelefoon, helder 3" inch touchscreen, superdun en uitschuifbaar toetsenbord en bewegingssensor, 5 megapixel camera, WiFi, 180 gram, standbytijd 400 uur, kleuren zwart en grijs, razendsnel mobiel internetten, Bluetooth en WiFi, ingebouwde FM radio, voicerecorder en camera. Prijs: € 850. Opvallend is wel dat je van dit type heel weinig vindt op internet. Wel van de KF850 maar niet van dit type. Toch wordt de KF900 reeds tweedehands te koop aangeboden (splinternieuw!) en dat is op zijn minst eigenaardig. Vooral als er geruchten zijn dat de KF900 met vertraging en misschien wel helemaal niet op de markt gaat komen in een aantal landen. Uitkijken dus met dit soort aanbiedingen (gezien op eBay!).

Ook is er reeds namaak gesignaleerd door de merkhouder/producent en dat was te verwachten!

LG goes James Bond

De 'Touch Watch Phone' komt eraan, vermoedelijk december 2009! Zeer exclusief: Nederland zal er maar 150 krijgen. Met touch screen, 3G-netwerkverbinding, spraakherkenning, MG3-speler, handsfree en blue tooth. Prijs: niet onbelangrijk in dit geval: EUR 1.499!

Voor geïnteresseerde zielen: LG Nederland: 0900-543 54 54

Alleen maar Ladyphones!

lady smartphones

De oplossing: ga eens naar de website van FemmeFone.nl. Goud, glitters, glanzend en chique, het is er allemaal!

GSM speciaal voor haar!

VERSACE: b-e-l-a-c-h-e-l-ij-k duur!

Versace

Modehuis Versace komt in juni 2010 met een poepsjieke en peperdure GSM: Versace Unique. Met de hand gemaakt in Frankrijk. Met een kristallen aanraakscherm met daarover een saffierlaag om krassen te voorkomen. De achterzijde is gemaakt van echt leer in de kleuren zwart, bruin of lila/paars. De randen zijn van roestvrij staal en de afwerking is van 18 karaats goud. Alleen maar verkrijgbaar in Versacewinkels. Prijs: van € 5.500 tot € 15.000!

Versace Mobile