Waarom de palm pre kopen

Palm Pre

De Palm Pre is misschien wel het beste dat ons overkomen is sinds iPhone. Eerst kwam de Palm Pre op 6 juni 2009 in Amerika uit. En nu is de Palm Pre ook in Nederland verkrijgbaar. De Palm Pre draait op Android, het open source platform bij uitstel voor een mobiele telefoon. Investeer in uw toekomst met een goede smartphone. De Palm Pre is ook via het internet snel te leveren, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Palm

Palm is een goede bekende. Palm is vooral bekend door zijn pda's, organizers en de smartphone Treo. De Treo draat nog op Windows Mobile, de Palm Pre op WebOs. Met de Palm Pre boort Palm nu ook de markt van de moderne smartphone aan en dat met een nieuw en geavanceerd besturingssysteem.

Kosten Palm Pre

Op de Amerikaanse markt gaat de Palm Pre inclusief contract 200 dollar kosten. De palm pre scoort uitstekend in de Verenigde Staten van Amerika. De Palm Pre wordt daar als als de grootste concurrent van de Iphone gezien. Zowel zakelijk als prive. Een mooi strak slider toestel met touchscreen, dat zeer gebruiksvriendelijk is. Vergeet ook de camera met flitser niet. Een smartphone die je moet hebben dus. Bovendien heeft het toestel de mogelijkheid om snel te internetten en webbrowsen op 3G snelheid.

Specificaties van de Palm Pre

De Palm Pre wordt nu al door vele kenners gezien als een zeer serieuze concurrent voor de iPhone van Apple. Dat komt door de vele specificaties en mogelijkheden van de Palm Pre. De Palm Pre heeft, om hiervan een aantal voorbeelden te noemen, onder meer de volgende specificaties mee gekregen:

 1. Een wifi-verbinding voor snel internet.
 2. E-mail.
 3. Gps navigatie.
 4. Touchscreen en zelfs multitouch screen.
 5. Een op Linux gebaseerd mobiel operating, WebOS.
 6. Software voor personal information management, PIM. PIM heeft e-mail, agenda en contactlijsten.
 7. Je kunt ook zelf eenvoudig applicatie smaken voor de Palm Pre doordat je gewoon kunt werken met HTML 5, JavaScript en CSS.
 8. Een uitschuifbaar fysiek toetsenbord, querty.
 9. 3 megapixel camera met Led flash.
 10. De Palm Pre heeft een 8Gb Flash geheugen. Dit geheugen kun je niet uitbreiden.
 11. Afspelen van al je multi media.
 12. Ziet er gewoon mooi uit.

Palm Pre in Europa

De Palm Pre is nu nog uitsluitend beschikbaar voor de Amerikaanse Sprint gebruikers. Maar binnen enkele maanden wordt ook de Europese variant verwacht. Opvallend is dat de Palm Pre voor de Europese markt waarschijnlijk een unlocked versie is, waardoor je zelf je gewenste telecom aanbieder kunt zoeken. Dan hebt je niet het probleem van de vooraf gecontracteerde telecom aanbieder, wat wel bij de iPhone het geval was, en nogal wat problemen opleverde. Ik zie dat als een groot voordeel.

App Catalog

Palm gaat allerlei libraries beschikbaar stellen, waarmee programmeurs ook hun gadgets kunnen ontwikkelen voor de Palm Pre. De noodzakelijke SDK komt binnenkort beschikbaar.

Besturingssysteem Palm

Het Palm besturingssysteem biedt vele mogelijkheden. Eenmaal ermee vertrouwd zal de Palm Pre bijna alles voor je kunnen doen. Met deze smartphone is een gewone pc inmiddels een verouderd instrument geworden. Nu nog even afwachten.