Wat is Roamler

Wat is Roamler?

Roamler is opgericht in 2010 door Martijn Nijhuis en Wiggert de Haan. Toen zij een opdracht bespraken waarin onderzoekers de straat op werden gestuurd om locaties te bezoeken, kwamen zij op het idee om een location based crowdsource op te richten. Als iPhone fans bedachten ze dat deze opdrachten op een veel makkelijkere, snellere en goedkopere manier konden worden uitgevoerd met de App genaamd ´´Roamler´´.

Ontdek je omgeving!

Met de Roamler app kun je je omgeving ontdekken. Op elke locatie liggen opdrachten die je kunt uitvoeren. Deze opdrachten kunnen liggen op een specifieke locatie, thuis of in jouw eigen buurt. Met Roamler worden dagelijkse zaken bijzondere opdrachten. Als Roamler vraag je je af: ´Hoe verbeter ik deze plek?´ ´Wat is een mooie monument?´ ´Hoe worden prodcuten in de winkels gepresenteerd?´

Verdien geld!

Als Roamler krijg je wat betaald, maar daar moet je natuurlijk wat voor doen! Het motto is niet voor niets ´quid pro quo´. Roamlers helpen de organisaties, door het versturen van informatie over het gebruik van hun producten, presentatie van hun producten bij retailers of ontvangen ideeën of punten die de omgeving kunnen verbeteren.

Hoe krijg je uitbetaald?

Na goedkeuring van iedere opdracht, wordt het geld gestort op je acount. Verder kun je het saldo die je hebt gespaard zien in de app. Roamler betaalt haar gebruikers uit via paypal. Boven een bedrag van €20,- is de transactie geheel gratis. Onder dit bedrag brengt Roamler kosten in rekening.

Ga de uitdaging aan met andere Roamlers!

Voor iedere opdracht die je uitvoert krijg je punten. Ook wel uitgedrukt in XP(experiencepoints). Hoe meer punten je hebt, hoe hoger je level, hoe leuker de opdrachten worden. Je kunt zelfs de beste Roamler van je stad, land of vriendengroep worden! Met het uitvoeren van opdrachten zijn er 15 unieke badges te verdienen.

Registreren

Op dit moment is Roamler alleen beschikbaar in private bèta. Dit houdt in dat je een uitnodiging nodig hebt om je te kunnen registreren. Deze uitnodiging kun je krijgen van een andere Roamler door mee te doen aan een prijsvraag via social media. Op Twitter wordt er het meest over Roamler gepraat. Daar maak je natuurlijk ook de meeste kans! Je kunt je natuurlijk ook registreren via www.Roamler.nl. Er wordt dan gekeken of er Roamlers in jouw stad zijn. Als er weinig Roamlers zijn, dan krijg je meteen een mail toegestuurd, met daarin een unieke code die je nodig hebt voor het registreren. Hierna krijg je een welkomstopdracht, en kun je meteen aan de slag! Als deze unieke manier van geld verdienen je aanspreekt, zou ik zeker lid worden!

Conclusie

Roamler is een hele leuke app om een aardig zakcentje bij te verdienen. Veel mensen hebben er inmiddels een hobby van gemaakt. Ik ben zelf ook een Roamler, en dit heb ik tot nu toe als zeer positief ervaren! Het is wel een hobby waarvoor je wel een beetje tijd nodig hebt. Met Roamler bekijk je dagelijkse bezigheden net anders, waarvoor je normaal niet eens stil staat.