Waar op te letten bij het downloaden van de leukste ringtones

Ringtones downloaden voor mobiele telefoon

Iedereen wil het, de hipste ringtone op je mobiele telefoon, maar hoe krijg je nu zo'n ringtone op je mobiel en wat kost dit nu? Dit zijn twee vragen die veel mensen zich afvragen, veel mensen denk ook dat er nog een addertje onder het gras zit, maar is dit nu echt zo? Ik zal in dit stukje onderzoeken of dit zo is en zoniet waar je nu het beste je ringtones vandaan kan halen.

Gratis ringtones downloaden

Je kan op sommige sites gratis ringtones downloaden, waarna je ze zelf met behulp van bluetooth van je computer naar je mobiel kunt verzenden. Dit is in principe veilig, alleen is het wel even goed zoeken naar deze sites. Kijk wel uit voor sites waar je je moet registreren, dit lijkt in eerste instantie veilig maar deze gegevens zouden verkeert gebruikt kunnen worden waarna je alsnog slecht uit bent.

Niet-gratis ringtones zijn veelal beter

Een andere mogelijkheid is het verkrijgen van ringtones per sms. Aanbieders als Jamba bieden dit aan. Het werkt als volgt. Je stuurt een sms'je met bijvoorbeeld hond aan en je ontvant een ringtone van een blaffende hond. Hier zit echter wel een addertje onder het gras. Deze ontvangen ringtone is namelijk niet de enige. In hele kleine lettertjes onderaan de jamba reclame's staat dat je gelijk vast zit aan een heel abonnement, je krijgt dus niet eenmalig een ringtone opgestuurd, maar je krijgt elke week een stuk of 3 van die dingen opgestuur. Dit kan heel vervelend zijn, maar aan de andere kant kan dit ook heel fijn zijn. Zo ben je altijd voorzien van de laatste ringtones en als je je abonnement wil beeindigen is dit ook heel makkelijk te doen.

Met sommige spelletjes op je mobiele telefoon kan je ook geld verdienen.

Conclusie over ringtones

Je kan je ringtones op meerdere manieren verkrijgen, heb je geen zin om moeite te doen dan is een aanbieder als Jamba ideaal. Wil je daarentegen zo min geld mogelijk uitgeven dan kan je beter zelf wat op internet rondsnuffelen. Kortom genoeg mogelijkheden om altijd een hippe ringtone te hebben. 


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden