IMob voor de iPhone

Inleiding

Mob is een maffia game voor de iPhone. Met iMob kom je als gangster in een virtuele onderwereld. Je kan wapens en vastgoed kopen en tevens kan je vechten tegen andere spelers, zoals bijvoorbeeld de speler die het dichtst bij je in de buurt is.

Gameplay

Het spel is tekstgebaseerd, dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld geen gevechten voert door middel van mooie grafische handelingen, maar door gewoon op een tekst “attack” te klikken. Daarentegen heb je wel heel veel opties die dit spel goed maken. De speler kan verschillende "Jobs" doen, bijvoorbeeld auto's stelen of een winkel beroven. Je kan medespelers aanvallen en je kan verschillende items kopen die je sterker maken, zoals auto's, schilden, wapens en vastgoed.

Energy

Om "Jobs" of missies te doen heb je energy nodig. Door missies te doen verdient de speler geld en krijgt hij extra Experiende punten die nodig zijn om in het volgende level te komen. Hoe hoger het level hoe meer mogelijkheden je hebt om verschillende wapens, auto's en gebouwen te kopen. Als je energie op is vult deze zich automatisch weer aan door middel van een timer.

Stamina

Elke keer als je met iemand vecht, gaat er 1 stamina punt af. Deze vult zich ook weer vanzelf aan na verloop van tijd.

Dit zijn je aanvals krachten. Je krijgt meer mobs door mensen uit te nodigen met behulp van bijvoorbeeld een friendcode. Je doet dit door naar invite te gaan, en dan naar friendcode. Dit is een negen cijferige code. Nadat degene die je hebt uitgenodigd de uitnodiging heeft geaccepteerd, heb je een mob erbij. Om maximale sterkte te bereiken heeft elke mob wapens nodig. Dit koop je met je verdiende geld.

Redemption Codes

Door middel van het invoeren van redemption codes kun je geheime wapens unlocken. De 2 uitgegeven codes zijn:

DONTTASEMEBRO geeft 10 tasers LEATHERFACE geeft 10 chainsaws

Meer informatie

Mocht je nog meer informatie willen klik dan op de “How to play the game”  knop in het spel. iMob online heeft nu al maandelijks 2,5 miljoen spelers, dus er is genoeg concurrentie. Als je behoefte hebt aan mobs, laat dan je friendcode hieronder achter, en dan zijn er vast wel mensen die je willen uitnodigen. Samen staan we sterk!

iMob online is gratis te downloaden uit de App Store.

Links

Technologie Startpagina