Kunst op je iPhone!

Inleiding

Een interessante app voor de iPhone is Love Art. Love Art is een applicatie waarmee de iPhone gebruiker kunst van The National Gallery in London in zijn broekzak heeft.

Over Love Art

Door de App Love Art te installeren op uw iPhone kunt u de meest bekende kunstwerken uit The National Gallery in Londen bekijken. De National Gallery beschikt over een van de grootste kunst collecties van Europa. De afbeeldingen van de kunst worden begeleid door audio tours. In de app kunt u werken vinden van onder andere: Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Sandro Boticelli, Rembrandt van Rijn, Pierre-Auguste Renoir en Johannes Vermeer.

Hoe installeren?

Love Art is een gratis applicatie voor de iPhone die verkrijgbaar is in de iTunes iTunes App Store. U kunt het bestand downloaden door de App Store te starten op uw iPhone en vervolgens te zoeken naar Love Art. Het is echter aan te raden om de app te downloaden via iTunes op uw computer gezien het feit dat de app meer dan 200 MB is om te downloaden. U kunt de app downloaden in iTunes door op iTunes Store te klikken en vervolgens in de rechter bovenhoek in het zoekvak Love Art in te toetsen. Wanneer u op "zoeken"drukt zal het icoon voor Love Art verschijnen, u kunt de app downloaden door vervolgens op "haal op" te klikken. Na het downloaden dient u uw iPhone te programma's te synchroniseren wanneer de telefoon is aangesloten op uw computer. (klik in iTunes op Apparaten --> iPhone --> programma's en --> synchroniseren in de rechter onder hoek).

Links