Hoe installeer ik gekraakte IPA bestanden op mijn iPhone

Inleiding

Voor de iPhone gebruikers onder ons kan het heel fijn zijn om custom .IPA bestanden te installeren op de iPhone. Indien u niet weet wat dit is, of wat de gevolgend hiervan kunnen zijn dan is het sterk aan te raden om niet verder te lezen.

Hoe .IPA installeren?

Dit is een zeer goed nieuws voor de iPhone kraker: sinds een aantal weken is de patch om .IPA bestanden te installeren verkrijgbaar via Cydia voor iPhone OS 3.0. Hiervoor moet uw telefoon "jailbroken" zijn. De patch heet Appsync en is verkrijgbaar via de hackulo.us Repo. U kunt hiermee gekraakte programma's verifieren en installeren via iTunes. Wees ervan bewust dat u hiermee copyrights kunt schenden, wat strafbaar is.

Lees onderstaande stappen voordat u verder gaat:

  • The patch is alleen verkrijgbaar voor iPhone OS 3.0
  • The patch werkt alleen met iTunes versie 8.2 of hoger
  • Zorg ervoor dat u een back-up maakt van uw telefoon met iTunes. Als de installatie verkeerd gaat moet u de telefoon resetten met "firmware restore"
  • Deze installatie is geheel op eigen risico. Het kan zijn dat er iets mis gaat waardoor u een DFU restore moet doen
  • U kunt de patch niet installeren via Icy, gebruikt u alstublieft Cydia.
  • Indien u niet weet wat dit is, installeer dit NIET

Stap 1

Uw telefoon moet unlocked (jailbroken) zijn. Als uw telefoon nog niet unlocked is, dan kunt u deze instructies volgen. Als uw telefoon al unlocked is dan kunt u deze stap negeren.

Stap 2

Voeg de source http://cydia.hackulo.us/ toe in Cydia. open Cydia, klik op Manage --> Sources --> Edit --> Add.

Stap 3

Start Cydia opnieuw op. Druk op Search en  type AppSync. U vindt nu de patch Appsync. Selecteer het programma, druk op install en vervolgens confirm.

Stap 4

Start nu uw telefoon opnieuw op. Belangrijk: als u dit niet doet dan zal het programma niet correct werken.

Stap 5

Download uw favoriete gekraakte .IPA bestanden (programma's) en sla ze op op uw PC. Als u de bestanden heeft gedownload, dubbel klik op het IPA bestand en deze zal automatisch in iTunes worden geopend. Synchroniseer vervolgens uw iPhone met iTunes en de programma's staan succesvol op uw PC!

Succes!!

Links