Welke Mp3 speler kan ik het beste kopen

Een Mp3 speler is een elektronisch apparaat om digitaal muziek op te slaan en te beluisteren. Er is veel aanbod van dit product tegenwoordig en er zijn vele soorten te koop. Je kunt deze met verschillende functies kopen.Het tonen van foto's en filmpjes, spelletjes en natuurlijk om gewoon muziek te luisteren. Geheugencapaciteit, snelheid, kwaliteit van het beeldscherm, extra functies en accessoires zijn onderdelen van een Mp3 speler waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. Hieronder volgt een overzicht hoe je tot de beste koop van een dergelijk product kunt komen.

Aanschaf van een Mp3 speler

De eerste stap die je moet zetten bij de aanschaf van een Mp3 speler is het bedenken;

wat wil ik er nu eigenlijk mee?

Wil ik enkel muziek luisteren, wil ik er ook spelletjes op kunnen spelen? Speelt het aantal pixels van het beeldscherm een belangrijke rol voor mij?

Ga ik mijn Mp3 speler zeer intensief gebruiken, of luister ik af en toe naar een nummer?

Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die belangrijk zijn. Wanneer je dit voor jezelf op een rijtje hebt kun je verder naar de tweede stap. Speelt het merk en het uiterlijk een rol in mijn keuze? De een vind de lay out en het gebruikersgemak van een iPod belangrijker dan het flitsende en design uiterlijk van een Samsung Mp3 speler.

Ook de prijs is belangrijk. Niemand wil teveel betalen voor een Mp3 speler tenzij je dit wilt om een bepaalde reden.

Tips bij mp3-spelers

Blader alle advertenties en reclameblaadjes door. Meestal vind je hier veel Mp3 spelers in tegen een lage prijs. Afhankelijk van jouw wensen en de karakteristieken van het product kun je zo een keuze maken. Ook het zoeken op internet via sites van grote elektronische product aanbieders is handig. Laat je verder niets wijsmaken over een Mp3 speler! Jij moet er uiteindelijk naar luisteren en hem gebruiken. Test hem daarom altijd bij aanschaf en kijk of hij makkelijk bruikbaar is. Een ingewikkeld stuurprogramma om je muziek te beluisteren kan erg frustrerend zijn in de toekomst.

Bronnen en overige links

www.mediamarkt.nl

www.bol.com

www.bcc.nl

www.consumentenbond.nl

http://www.touchscreenweb.nl/mp3-spelers@@MP3 touchscreen


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden